Holland Zingt Hazes

Holland Zingt Hazes

besteltickets

Holland Zingt Hazes 2020

Live!

Een keur aan bekende artiesten, die een band hebben met André Hazes en zijn repertoire, zullen zijn hits onder begeleiding van de live band van Eric van Tijn weer ten gehore gaan brengen. Later dit jaar zal de line-up van deze jubileumeditie bekend worden gemaakt.

Speelperiode; maart 2020

Kalender

Klik op de kalender voor alle speeldata

Ook in 2020 komt Holland Zingt Hazes terug in de ZiggoDome in Amsterdam! Voor de achtste keer op rij wordt de ZiggoDome omgetoverd tot de gezelligste kroeg van Nederland. De grootste Hazes hits, de bekendste artiesten en een avond luidkeels meezingen in een uitverkocht ZiggoDome! Kortom, gegarandeerd een avond feest! Natuurlijk zijn André Hazes, Jeroen van der Boom en Roxeanne Hazes er in 2020 ook weer bij.

Holland Zingt Hazes – van iedereen, voor iedereen Nederland houdt van André Hazes. Zijn muziek hebben we in ons hart gesloten. Exact 15 jaar na zijn overlijden is zijn muziek nog steeds onsterfelijk. De muziek is van iedereen en voor iedereen. Holland zingt Hazes heeft de afgelopen zeven edities in totaal al 500.000 bezoekers een onvergetelijke avond bezorgd. Bij elke concert zingt 15.000 man publiek zijn hits uit volle borst mee. De show is elk jaar opnieuw uitverkocht, boek dus nu om zeker te zijn van de beste plaatsen en laat de voorpret beginnen.

Holland zingt Hazes

Holland Zingt Hazes

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.