Il Divo – XX 20the Anniversary Tour – Amsterdam

Il Divo

Koop kaarten

Il Divo

XX 20th Anniversary Tour

Ziggo Dome, Amsterdam

Vier 20 jaar aan muzikale meesterwerken met Il Divo tijdens hun spectaculaire XX 20th Anniversary Tour, die voor het eerst Amsterdam aandoet! Als een van ’s werelds meest geliefde en iconische vocal groups, heeft Il Divo miljoenen harten veroverd met hun unieke mix van pop, opera en klassieke muziek.

Sinds 2004 is het Multi-Platinum kwartet Il Divo naar voren gekomen als een fenomeen dankzij hun vocale bekwaamheid, optredens over de hele wereld en een ondefinieerbare magie tussen de leden. Ze hebben wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht, 50 nummer 1-hits gescoord en 160 gouden en platina-records verdiend in 35 landen. Tussen uitverkochte tours op meerdere continenten door hebben ze overal opgetreden, van de Olympische Zomerspelen en het FIFA Wereldkampioenschap tot het diamanten jubileum in Windsor en het Commander-in-Chief’s Ball.

De XX 20th Anniversary Tour is een eerbetoon aan twee decennia aan tijdloze hits en onvergetelijke melodieën die de wereld hebben veroverd. Met een repertoire dat hun grootste successen omvat, belooft deze tour een magische reis te worden door het indrukwekkende oeuvre van Il Divo, inclusief nummers zoals “Regresa a Mi”, “Unbreak My Heart”, “Time to Say Goodbye” en vele andere klassiekers.

Het concert in Amsterdam belooft een unieke ervaring te worden voor fans van Il Divo en liefhebbers van prachtige muziek. Het legendarische Koninklijk Theater Carré zal het toneel zijn voor een avond vol adembenemende harmonieën en emotionele uitvoeringen. Bereid je voor om weggeblazen te worden door de ongelooflijke vocale vaardigheden van Il Divo, die nog nooit zo krachtig en meeslepend hebben geklonken als tijdens deze jubileumtour.

Het leven veranderde toen de jongens het tragische overlijden van de oorspronkelijke mede-oprichter Carlos Marín als gevolg van COVID-19 doorstonden. De overgebleven bandleden brachten in 2022 een eerbetoon aan hun gevallen broer met de Greatest Hits Tour. Steven LaBrie stapte in als gastbariton voor Marín tijdens de liveshows, een jaar later werd hij als volwaardig lid verwelkomt en was het kwartet weer compleet. Rond dezelfde tijd gingen ze een studio in Coconut Grove, Florida binnen met producer Carlos Fernando Lopez. Dit nieuwe seizoen vertegenwoordigt een reeks primeurs: hun eerste album met Steven, en ook het eerste voor hun eigen label Il Divo Music met de leden als uitvoerend producenten en Sébastien als co-arrangeur.

Mis deze kans niet om de magie van Il Divo live te ervaren tijdens hun XX 20th Anniversary Tour in Amsterdam. Koop nu je tickets via Theaterreserveringen.com en verzeker jezelf van een plekje bij dit onvergetelijke concert. Laat je betoveren door de harmonieën van Il Divo en vier 20 jaar aan tijdloze muziek op een avond die je niet snel zult vergeten!

 


YouTube
 

Il Divo

  Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.