Immer wieder sonntags

Immer wieder sonntags

Tickets

Immer wieder sonntags Kaartjes en Tickets

Unterwegs

 

Al 24 jaar is “Immer wieder sonntags” een van de meest geliefde muziekprogramma’s van de Duitse televisie. Sinds 1995 komen de grote sterren van de Schlager en Volksmusik iedere zondagochtend in de zomermaanden LIVE om 10 uur ’s morgens bij vele miljoenen kijkers thuis op de buis wanneer presentator Stefan Mross zijn show opent met de bekende titelmelodie. Tel daar vervolgens het bekende geel-blauwe decor bij op, de bloemen, planten en het uitbundige publiek. Het is een opperbeste stimmung en heerlijke televisie.

Speelperiode; t/m oktober 2020

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

 

In de wintermaanden en het vroege voorjaar kunnen de fans van ‘Immer wieder sonntags’ hun hart ophalen bij de tournee die jaarlijks meer dan 70 Duitse steden bezoekt: ‘Immer wieder sonntags unterwegs’. Het is de succesvolste en langstlopende tournee van Duitsland en staat ieder jaar opnieuw garant voor uitverkochte zalen.

Na het grote succes van het beoek aan Nederland in 2019 komt
‘Immer wieder sonntags unterwegs’ opnieuw op bezoek bij de Nederlandse fans en Stefan Mross zelf brengt deze editie niet alleen het bekende ‘Immer wieder sonntags’ decor, maar wederom geweldige artiesten mee.

Hij is nog steeds één van de ‘Grote drie’ van de Volksmusik; Markus Wolfahrt van Die Klostertaler, en hij wil graag met zijn Nederlandse fans een feestje vieren bij ‘Immer wieder sonntags unterwegs’. Uit Süd Tirol komen die Original Süd Tiroler Spitzbuam, ondertussen vaste gasten van de LIVE televisieshow en absolute stimmung-makers.

En wat dacht u van Frau Wäber? Om de week is de leukste plattelandsvrouw van Duits land te gast bij ‘Immer wieder sonntags’. Deze tournee mag ze niet ontbreken!
Hansi Berger deed mee aan de jong talent wedstrijd om de titel ‘Sommer Hit König’ bij Immer wieder sonntags. Hij komt mee naar Nederland om te laten zien waarom hij wekenlang door het publiek werd gekozen om terug te komen.

Anna-Carina Woitschack deed mee aan ‘Deutschland sucht das Supertalent’ (De duitse variant van Idols) en gooide daar hoge ogen. Pas toen ze de Schlagermuziek koos brak ze definitief door. Tegenwoordig mag ze zich de partner noemen van Stefan Mross. Wijbrand van der Sande kennen we in Nederland natuurlijk als de presentator van het televisieprogramma ‘Gipfelstammtisch’. Stefan Mross nodigde Wijbrand persoonlijk uit om de Nederlandse fans samen door het programma te voeren.

En oh ja… zoals de LIVE uitzendingen van ‘Immer wieder sonntags’ steeds weer vol verrassingen zitten; zo zal ook ‘Immer wieder sonntags unterwegs’ méér dan verrassend én een feest der herkenning zijn.

Het is een eenmalige kans om deze unieke en geliefde tournee opnieuw dicht bij huis zelf mee te maken.

 

 

Immer wieder sonntags

 

Immer wieder sonntags

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.