Jeroen van der Boom

Home » Agenda TheaterReserveringen » Muziek » Jeroen van der Boom
Jeroen van der Boom

besteltickets

 

Jeroen van der Boom

Dit ben ik 2.0

Jeroen van der Boom blijft een drukbezet man. Hij staat jaarlijks in een bomvolle ArenA met de Toppers, presenteert diverse tv-shows en komt geregeld met nieuwe muziek. In de intimiteit van het theater komt zijn veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht.

Speelperiode; oktober 2018 t/m maart 2019

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Jeroen keert aankomend seizoen in het theater terug met zijn show ‘Dit ben ik’. Een reprise van zijn eerste solo theatershow waarmee Jeroen volle zalen trok. Een persoonlijke show waarbij hij het publiek meeneemt langs de mooiste momenten uit zijn rijke carrière. Voor iedereen die deze show wel al heeft gezien bevat de show genoeg nieuws om het publiek nogmaals te verrassen! In deze theatershow komt zijn veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht en wordt duidelijk dat Jeroen over nog vele andere talenten beschikt. Tijdens de theatershow wordt hij vergezeld door zijn vaste band.

Jeroen van der Boom breekt in 2007 door als zanger met het nummer ‘Jij bent zo’, waarna zijn opmars niet meer te stuiten is. Door de jaren heeft Jeroen zich constant opnieuw uitgevonden. Dat bewijst ook zijn recente single ‘Nou is het genoeg’, geschreven door Han Kooreneef en DJ John Christian. In dit muziekstuk is zowel de invloed van klassiek als dance te horen.

Jeroen van der Boom

 

Jeroen van der Boom

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.