Jop Wijlacker & Dennis Kolen – Simon & Garfunkel | Concert in Central Park

Jop Wijlacker & Dennis Kolen

Koop kaarten

Jop Wijlacker & Dennis Kolen

Simon & Garfunkel

Concert in Central Park

Stap terug in de tijd en ervaar de legendarische muziek van Simon & Garfunkel in een adembenemende tribute door Jop Wijlacker & Dennis Kolen. Dit concert neemt je mee naar die iconische avond in 1981 toen Simon & Garfunkel hun historische optreden gaven in Central Park, New York. Beleef de sfeer van dit legendarische concert opnieuw!

The Concert in Central Park ’81; compleet met LIVE band! 

Waan jezelf op de mooie na zomerdag van 1981 in New York, waar bijna 500.000 mensen samenkwamen in Central Park, voor het ‘reünieconcert’ van Paul Simon en Art Garfunkel. Dit optreden was aanvankelijk bedoeld om geld in te zamelen voor een opknapbeurt aan het park. Echter, door de magische sfeer in het park en de excellente performance van de band, mondt dit concert uit tot een van de grootste en beste ooit.

Een Ongelofelijke Tribute

Jop Wijlacker en Dennis Kolen, beide gerenommeerde artiesten in de Nederlandse muziekscene, brengen de magie van Simon & Garfunkel tot leven met hun authentieke en meeslepende uitvoering. Hun stemmen smelten samen in perfecte harmonie, net zoals Paul Simon en Art Garfunkel dat deden. Van de delicate noten van “Scarborough Fair” tot de krachtige uithalen in “Bridge Over Troubled Water” – elk nummer wordt met liefde en respect voor het origineel gebracht.

Een Repertoire vol Klassiekers

Tijdens dit concert word je getrakteerd op een breed scala aan Simon & Garfunkel klassiekers, zoals:

  • “Mrs. Robinson” – Een tijdloze hit die de tand des tijds heeft doorstaan.
  • “The Sound of Silence” – Een nummer dat je kippenvel bezorgt.
  • “Cecilia” – Een vrolijke en opzwepende song die je aan het dansen zet.
  • “America” – Een episch verhaal verpakt in muziek.

Elk nummer is zorgvuldig geselecteerd om de sfeer en de emotie van het originele concert in Central Park te vangen.

Waarom Dit Concert Niet te Missen is

Dit is niet zomaar een tribute; het is een eerbetoon aan een van de meest invloedrijke muzikale duo’s in de geschiedenis. Jop Wijlacker & Dennis Kolen brengen niet alleen de muziek, maar ook de sfeer en het gevoel van het originele concert over. Het is een kans om de muziek van Simon & Garfunkel opnieuw te beleven, of misschien zelfs voor het eerst te ontdekken.

Reserveer Nu Je Tickets

Wacht niet te lang met het boeken van je tickets, want dit concert belooft snel uitverkocht te zijn. Bezoek TheaterReserveringen.com en verzeker jezelf van een plek bij dit unieke muzikale evenement.

Over Jop Wijlacker & Dennis Kolen

Jop Wijlacker en Dennis Kolen hebben beide een indrukwekkende carrière in de muziekwereld. Hun passie voor Simon & Garfunkel heeft geleid tot deze bijzondere samenwerking, waarin ze hun talenten bundelen om een eerbetoon te brengen dat zowel trouw is aan het origineel als verfrissend vernieuwend.

Ontdek Meer op TheaterReserveringen.com

Voor meer informatie over dit concert en andere geweldige evenementen, bezoek TheaterReserveringen.com. Hier vind je alle details en kun je eenvoudig je tickets reserveren. Mis deze unieke kans niet en dompel jezelf onder in de muziek van Simon & Garfunkel, live gebracht door Jop Wijlacker & Dennis Kolen.

Beleef de magie. Voel de muziek. Reserveer vandaag nog!

 

YouTube

Jop Wijlacker & Dennis Kolen

Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.