Kamphues & Doornbos – Theater ticket

Kamphues & Doornbos

Tickets

 

Kamphues & Doornbos

Grote Grand-Prix Circus

Robert Doornbos en Rob Kamphues zijn de absolute smaakmakers van de televisie-uitzendingen rond de Formule 1. Met humor, verstand van zaken en een heleboel passie delen zij op tv hun liefde voor de racerij met een miljoenenpubliek. Dit seizoen nog bundelen ze ook hun krachten in het theater tijdens een exclusieve tournee van Kamphues & Doornbos’ grote Grand-Prix-Circus!

 

Speelperiode;  januari 2020 t/m maart 2020

 

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Locatie een piste. Met daarin twee mannen, vol (sterke) verhalen en grappen over de racesport. Persoonlijk, eerlijk en actueel. Is de één niet eerlijk genoeg, dan vult de ander de sappige en gênante details wel in. En kunnen ze elkaar niet meer met woorden verslaan, dan stappen ze in een racesimulator om het op het circuit uit te vechten.

Verwacht een heerlijke avond vol anekdotes over legendes in de autosport, over – hoe kan het ook anders – Max Verstappen, acts die circusartiesten en coureurs gemeen hebben, maar bovenal veel verhalen over eigen ervaringen in een raceauto. Bijvoorbeeld hoe de een zich in de vangrail boorde nog voor de race begonnen was, of over hoe bang de ander was toen hij voor het eerst met 400 kilometer per uur door een kombocht ging.

Bovendien wordt er onder vroege boekers per avond een vijftal raceplekken in simulators weggegeven, waarbij de geluksvogels live in het theater op het nieuwe circuit van Zandvoort tegen Doornbos of Kamphues mogen racen!

Kamphues & Doornbos

 

Kamphues & Doornbos

 

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.