Karel de Kok – De Verjaardag van Sinterklaas

Home » Agenda TheaterReserveringen » Familie » Karel de Kok – De Verjaardag van Sinterklaas
Karel de Kok – De Verjaardag van Sinterklaas

besteltickets

 

Karel de Kok

De Verjaardag van Sinterklaas

Pepernoten, cadeautjes, taaitaai en speculaas… ’t Heerlijk avondje is gekomen, ’t avondje van Sinterklaas! Ook op het kasteel van Karel de Kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus. Dit jaar weer komt niemand minder dan Sinterklaas bij de vrolijke vrienden op bezoek. Want zeg nou zelf: wat zou het Sinterklaasfeest zijn zonder bezoek van de goedheiligman en de Pieten?

Speelperiode; november 2018 t/m december 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

 

Het wordt weer lachen, gieren en brullen met ‘De Verjaardag van Sinterklaas’! Geniet met de hele familie van deze dolkomische kinderklucht. Samen met de Sint en Pieten zorgt het gezellige kasteelpersoneel voor een muzikaal theateravontuur vol grappen en grollen. Zonder twijfel het leukste Sinterklaasfeest van het jaar!

Het verhaal
Dit jaar hebben Karel de Kok, hoofdlakei Franciscus en hofdame Frandolien zich voorgenomen om de Sint eens extra in het zonnetje te zetten rondom zijn verjaardag. Sinterklaas, die normaal druk bezig is met het uitdelen van cadeaus, wordt dit keer zelf eens getrakteerd. De voorbereidingen zijn in volle gang als er plots wel hele vreemde dingen gebeuren op het kasteel. Het grote verrassingsfeest dreigt behoorlijk in het water te vallen. Kunnen Karel de Kok en zijn vrienden de problemen oplossen? Of is Sinterklaas dit keer nog lang niet jarig…?

Na de voorstelling komen de Sint en Pieten natuurlijk nog even langs in de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

‘De verjaardag van Sinterklaas’ is een productie van Van Hoorne Entertainment.

De Verjaardag van Sinterklaas

 

Karel de Kok

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.