Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar – Sjevraoje

Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar

Tickets

Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar Kaartjes  en Tickets

Sjevraoje

 

De Mastreechter Staar presenteert in 2019 een gevarieerd kerstconcert, waarin vele muziekrichtingen, componisten, talen en smaken tot hun recht komen. De Mastreechter Staar zal u als publiek een aantal ‘Sjevraoje’ – momenten bezorgen.

Speelperiode;

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

We brengen een gevarieerd programma voor ons mannenkoor en onze solisten. Enkele voorbeelden van componisten en werken die aan bod zullen komen zijn G.F. Händel, denk aan the Messiah, Leonard Cohen (Hallelujah), en ook The Holy City en Minuit Chretien zullen niet ontbreken. En dat héél veel mannen héél zacht kunnen zingen bewijzen we met ‘Stille Nacht’. En: na afloop weet ú wat ‘Sjevraoje’ betekent!

De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883, en anno 2018 laat ‘De Staar’ horen nog steeds jong en actueel te zijn! Met het Kerstconcert ‘Sjevraoje’ gaan we terug naar de kern: het kerstgevoel beleven met pure kerstmuziek!

Kom luisteren en kijken naar dit gevarieerde concert en laat u verrassen door, en meeslepen met traditionele kerstliederen, ontroerende kerstballads, majestueuze werken, en dat van Händel tot hedendaags, van robuust tot lieflijk, en van Afrika tot Rusland. Dit alles uitgevoerd door topsolisten, een toppianist, de dirigent én het mannenkoor waar Maastricht en Limburg trots op is: de Mastreechter Staar!

 

Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar

 

Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.