Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar – StaarVaria

Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar

Tickets

Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar Kaartjes  en Tickets

Sjevraoje

 

Met StaarVaria trakteert de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar u op een, de naam zegt het al, gevarieerd programma, waarin niet alleen de Mastreechter Staar, maar ook tal van solisten, hun beste beentje voor zullen zetten.

Speelperiode;

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Als het gaat om muzikale stijlen: opera, operette en musical -ze zullen allemaal volop de aandacht krijgen. Net zoals de meest bezongen thema’s in de muziek: liefde, geloof en trots! En u krijgt een internationaal programma: u hoort talen van Zuid-Afrikaans tot Zweeds, en we bezoeken landen tussen Zuid-Amerika en Rusland. En: wij zullen u bewijzen, dat héél veel mannen héél zacht kunnen zingen!

De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883, en anno 2020 laat ‘de Staar’ horen nog steeds jong en actueel te zijn!

Met het concert ‘StaarVaria’ gaan we terug naar de kern: genieten van pure muziek! Kom luisteren en kijken naar dit gevarieerde concert en laat u verrassen en meeslepen door topsolisten, een toppianist, de dirigent én het mannenkoor waar Maastricht en Limburg trots op is: de Mastreechter Staar!

Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar

 

Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.