Kruimeltje En De Strijd Om De Goudmijn – kaartverkoop

Kruimeltje

Koop kaarten

Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn

Kruimeltje is terug in een gloednieuw avontuur!

Leeftijdscategorie: 5+

 

Na het ongekende succes van de familiemusical Kruimeltje, komt Nederlands favoriete straatschoffie terug naar de theaters!
Beleef het avontuurlijke verhaal van ‘Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn’ live in het theater, nu te zien via TheaterReserveringen.com! Deze betoverende voorstelling brengt het geliefde verhaal van Kruimeltje tot leven op een manier die jong en oud zal verrassen en ontroeren.

‘Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn’ volgt de dappere jonge held Kruimeltje op zijn spannende zoektocht naar zijn ouders en de legendarische goudmijn die hun toekomst kan veranderen. Het verhaal zit boordevol avontuur, vriendschap en moed, en laat zien hoe doorzettingsvermogen en een goed hart de grootste obstakels kunnen overwinnen.

Met een sterke cast, prachtige decors en meeslepende muziek, biedt deze voorstelling een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. De kleurrijke kostuums en indrukwekkende special effects nemen je mee in de wereld van Kruimeltje, waar elke scène je verder meesleept in zijn epische avontuur.

‘Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn’ is perfect voor gezinnen die samen een magische avond willen beleven. Kinderen zullen genieten van de spannende avonturen en herkenbare karakters, terwijl volwassenen zullen worden geraakt door de universele thema’s van hoop en doorzettingsvermogen.

Mis deze unieke kans niet om ‘Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn’ live te zien in het theater. Reserveer nu je tickets via TheaterReserveringen.com en verzeker jezelf van de beste plaatsen voor deze spectaculaire voorstelling. Wees er snel bij, want tickets voor deze hartverwarmende en spannende show vliegen de deur uit. Zorg dat je erbij bent voor een avond vol avontuur, magie en onvergetelijke herinneringen!

Duur voorstelling: 75 minuten, zonder pauze

Leeftijdscategorie: 5+

 

YouTube

Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn

Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.