Kunst & Kitsch

Home » Agenda TheaterReserveringen » Toneel » Kunst & Kitsch
Kunst & Kitsch

besteltickets

 

Kunst & Kitsch

De komedie met een twist

Dit bijzondere, komische toneelstuk dat door Jon van Eerd speciaal bewerkt werd voor de twee topactrices Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper biedt een fenomenaal staaltje comedy-acteren.

Speelperiode;

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Het stuk werd door Peter Shaffer (o.a. ‘Amadeus’) geschreven voor Maggie Smith (o.a. bekend als de excentrieke dame in ‘Downton Abbey’ en van ‘Harry Potter’). De spannende samenstelling van acteurs in combinatie met de unieke regie van Jon van Eerd maakt deze uitdagende komedie met haar puntige teksten, onverwachte wendingen en dolkomische situaties, een voorstelling die u niet mag missen.

Snoijink speelt een tourgids van een oersaai landhuis. Zij wordt echter op staande voet ontslagen omdat zij met haar ongebreidelde fantasie de details van de rondleiding wat spannender maakt door de feiten flink te kleuren. Haar chef (De Kuyper) krijgt echter wroeging en besluit bij haar langs te gaan om hulp te bieden. De wonderlijke en potsierlijke vriendschap die hieruit ontstaat is een vrijbrief voor fantastische dialogen, fascinerende humor en een onbetaalbare climax.

Verder met onder andere Arie Cupé en Liza Zeijderveld.

 

Kunst & Kitsch

 

Kunst & Kitsch

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.