Kunstlinie Almere Flevoland KAF

Je bent hier: Home / Kunstlinie Almere Flevoland KAF

Kunstlinie Almere, Kunstlinie Almere Flevoland, KAF

Kuntlinie Almere Flevoland Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Kunstlinie, Almere

Kunstlinie Almere Flevoland sinds 2007.

Dit markante gebouw in het centrum van Almere in de provincie Flevoland. Japanse architecten hebben het gebouw, wat aan en deels aan het Weerwater ligt, ontworpen en is in 2007 door toenmalig Koningin Beatrix geopend. De unieke locatie van Kunstlinie Almere Flevoland in combinatie door de glazen buitengevels zorgen ervoor dat transparantie en licht voorop staan. Vanuit het gebouw van Kunstlinie Almere Flevoland heb je schitterend uitzicht op het Weerwater.

In eerste instantie was de naam Schouwburg Almere maar na de verbouwing in 2016 is het omgedoopt tot Kunstlinie Almere Flevoland, afgekort het KAF.

Agenda Kunstlinie Almere Flevoland KAF

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Kunstlinie Almere Flevoland KAF in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Kunstlinie Almere Flevoland voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Kunstlinie Almere Flevoland is Esplanade 10 in Almere, postcode 1315 TA. Kunstlinie Almere Flevoland heeft meerdere zalen, zoals de Grote zaal met 987 plaatsen, de Middenzaal met 331 plaatsen en de Kleine zaal met 147 plaatsen. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland en nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten. 100% betrouwbaar dus! Naast de voorstellingen van Kunstlinie Almere Flevoland KAF tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Kunstlinie Almere Flevoland staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor Kunstlinie Almere Flevoland dus snel via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van de stad Almere. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Kunstlinie Almere Flevoland.
Klik hier voor de theater agenda van Kunstlinie Almere Flevoland of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Almere. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.