Legendary Albums Live presenteert

Home » Agenda TheaterReserveringen » Muziek » Legendary Albums Live presenteert
Legendary Albums Live presenteert

besteltickets

 

Legendary Albums Live presenteert:

Bruce Springsteens Born In The U.S.A.

35 jaar na de release van Bruce Springsteens ‘Born in the U.S.A.- met daarop 7 top 10 hits (‘I’m on Fire – Dancing in the Dark – My Hometown’ etc.), 30 miljoen verkochte exemplaren en talrijke onderschei-dingen verder, speelt Legendary Albums Live het volledige album in het theater.

Speelperiode; januari 2019 t/m mei 2019

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Velen (o.a. president Ronald Reagan) interpreteerden het titelnummer ‘Born in the U.S.A.’ als een patriottische lofzang op de Verenigde Staten en de American Dream. In werkelijkheid is het een kritische beschouwing over de gevolgen van de Vietnamoorlog en de economische crisis.

Gelukkig is daar Erwin Nyhoff, die met zijn ontwapenende vertolking van ‘The River’ de coaches van ‘The Voice’ omverblies. Springsteen fans zijn het erover eens dat hij als een van de weinigen, zo niet als enige zanger in Nederland de onvervalste Bruce Springsteen energie en zeggingskracht evenaart. Rob Winter (Kayak, Borsato, Guus Meeuwis) speelt en “dirigeert” de gitaren in de 7-koppige LA-Live Band, en exclusieve beelden van Jan Douwe Kroeske’s interview met Bruce Springsteen, brengen ons een stapje dichterbij het antwoord op de vraag: Who’s the Boss?!

Bovendien wordt Springsteen dit jaar 70. Aanleiding genoeg om eens flink uit te pakken met een 2 uur durend rocktheaterspektakel waarin naast het album ook zijn andere grote hits.

Na drie succesvolle tournees, is Bruce Springsteens Born in the U.S.A. alweer de vierde theaterproductie van Legendary Albums Live.

 

Legendary Albums Live presenteert

 

Legendary Albums Live presenteert

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.