Legendary Ladies | met Elske DeWall – kaartverkoop

Legendary Ladies

Koop kaarten

Legendary Ladies

met Elske DeWall

Live in het theater

Beleef een avond vol muziek en magie met “Legendary Ladies”, een spectaculaire voorstelling waarin Elske DeWall de grootste vrouwelijke iconen uit de muziekgeschiedenis tot leven brengt. Van de betoverende klanken van Whitney Houston tot de krachtige ballades van Adele – deze avond is een eerbetoon aan de onvergetelijke vrouwelijke legendes die de muziekwereld hebben gevormd.

Het recept voor deze muziekvoorstelling is simpel. Neem één van de beste zangeressen in Nederland, Elske DeWall, en laat haar het meest indrukwekkende werk zingen van haar drie grootste heldinnen: Aretha Franklin, Carole King en P!nk. Dat is een garantie voor een muziekavond van de hoogste kwaliteit en belooft een enerverende reis door een groot deel van de popgeschiedenis.

Elske geeft daarmee een kijkje achter de schermen van haar eigen muzikale reis en hoe deze inspirerende vrouwen haar hebben geholpen en uiteindelijk ook letterlijk in haar eigen muziek terecht zijn gekomen.

Deze theatervoorstelling bestaat uit kleine, maar zeer bijzondere muzikale arrangementen voor gitaar (Peter Krako), cello/viool (Esther Lindenbergh), toetsen en meerstemmige zang. Het handelsmerk van Elske DeWall is soulvolle nummers met duidelijke invloeden uit roots, gospel, folk en moderne country.

Naast Elske DeWall, Peter Krako en Esther Lindenbergh tekent Bavo Galama met zijn bijzondere kijk en theaterconcertervaring bij Guus Meeuwis, Legendary Albums Live, Roel van Velzen e.a. voor de regie van deze eerste Legendary Ladies productie.

Elske DeWall

Elske DeWall, bekend om haar indrukwekkende vocale bereik en haar innemende podiumpresentatie, neemt je mee op een muzikale reis door de tijd. Met haar unieke stem en hartverwarmende persoonlijkheid, weet Elske elke noot en elk woord te laten resoneren. Ze heeft al talloze harten veroverd met haar optredens en deze voorstelling belooft wederom een onvergetelijke ervaring te worden.

Een Avond om Niet te Missen

Tijdens “Legendary Ladies” worden nummers van iconen zoals Aretha Franklin, Celine Dion, Tina Turner en vele anderen tot leven gebracht. Elske DeWall wordt bijgestaan door een getalenteerde live band, die zorgt voor een perfecte muzikale begeleiding. Verwacht een avond vol nostalgie, emotie en bovenal prachtige muziek.

Waarom je Deze Voorstelling Moet Zien

  • Unieke Beleving: Een ode aan de grootste vrouwelijke artiesten, uitgevoerd door een van de meest getalenteerde zangeressen van Nederland.
  • Live Muziek: Geniet van live uitvoeringen van klassieke hits, gebracht met passie en precisie.
  • Intieme Sfeer: Laat je meeslepen door de intieme sfeer en de pure emotie die Elske en haar band weten over te brengen.
  • Perfect Cadeau: Zoek je een bijzonder avondje uit of een uniek cadeau? Dan is deze voorstelling de perfecte keuze.

 

Mis deze kans niet om de magie van “Legendary Ladies” live te ervaren. Boek je tickets vandaag nog en bereid je voor op een avond vol onvergetelijke muzikale momenten met Elske DeWall!

 

YouTube

Legendary Ladies

Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.