Leo Blokhuis en Roel van Velzen

Home » Agenda TheaterReserveringen » Muziek » Leo Blokhuis en Roel van Velzen
Leo Blokhuis en Roel van Velzen

besteltickets

 

Leo Blokhuis en Roel van Velzen

QUEEN – A Night at the Theatre

De popgroep Queen speelde een cruciale rol in de ontwikkeling van de muzikale smaak en carrière van muziekvrienden Leo Blokhuis en Roel van Velzen. Wat hen bindt tijdens dit theaterconcert is een grote passie en bewondering voor deze theatrale band.

Speelperiode; februari 2018 t/m september 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Leo Blokhuis (1961) maakte de opkomst van Queen ‘live’ mee, terwijl Roel van Velzen (1978) de groep pas na het overlijden van Freddie Mercury echt ontdekte.

Om tot het ‘ware verhaal over Queen’ te komen wordt er geworsteld, geluisterd, komen onverwachte feiten naar boven en spettert de VanVelzen band als nooit tevoren! ‘Killer Queen’, ‘Somebody To Love’, ‘Love Of My Life’, ‘We Are The Champions’, ‘We Will Rock You’, ‘Bicycle Race’ en vele andere hits kunnen uit volle borst meegezongen worden.

De klassieker ‘Bohemian Rhapsody’, als rode draad door de voorstelling heen, wordt door de band ontleed, waardoor de geniale compositie verklaard wordt. Leo en Roel bewegen zich kriskras door de Queen-story heen, op zoek naar de ultieme betekenis van deze legendarische band voor de popmuziek en voor henzelf. Het belooft een onvergetelijke en spectaculaire avond te worden.

 

Leo Blokhuis en Roel van Velzen

 

Leo Blokhuis en Roel van Velzen

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.