Mainstage Brabanthallen – Den Bosch

Home » Mainstage Brabanthallen – Den Bosch

Mainstage ‘s-Hertogenbosch

Mainstage Brabanthallen, Den Bosch Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Mainstage Brabanthallen, Den Bosch

Je weet wat ze zeggen: Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen! En dat doen wij. Mainstage hangt ze op in alle kleuren en maten, voor wie er ook komt en het podium krijgt, we passen ons aan, we pakken uit, we pakken je in en pakken het moment. Van carnaval tot festival, van headbanger tot dinnershow. We pakken de kans om jou de mooiste tijd te laten beleven. En dat verdient een podium.

Mainstage is dé entertainmenthal van het Zuiden waar we alle faciliteiten hebben om verbluffende grootschalige live entertainment- en muziekshows een podium te geven. De nieuwe hal die zich aanpast aan haar verrassende programmering, geeft jong en oud het gevoel even helemaal in een andere wereld te zijn. Met onze no-nonsense mentaliteit en ons Brabantse hart, laten we die van jou sneller kloppen. En dat doen we graag.

 

 

Mainstage Den Bosch sinds 2020

Wat in 2020 een bijzonder jaar moest worden voor Mainstage in Den Bosch met een spectaculaire opening en een mooie en goed gevulde agenda, werd uiteindelijk een bittere pil die de naam Corona (Covid-19) kreeg. De enigste entertainment hal van Zuid Nederland met een oppervlakte van ruim 4.100 vierkante meter. Verder heeft Mainstage ‘s-Hertogenbosch 3.100 zitplaatsen en een maximum van 6.000 staanplaatsen. Mainstage Den Bosch is een onderdeel van Libema en bevind zich op het terrein van de Brabanthallen.

 

Agenda Mainstage Den Bosch.

Op onze website treft u de mooiste (theater) voorstellingen van Mainstage Den Bosch in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Mainstage voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Mainstage is Oude Engelenweg 1 in ‘s-Hertogenbosch, postcode 5222 AA. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van Mainstage Den Bosch tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Mainstage staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor Mainstage dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van de stad ‘s-Hertogenbosch. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Mainstage.
Klik hier voor de theater agenda van Mainstage Den Bosch of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Den Bosch. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.

Verkoop uitsluitend via officiële voorverkoop, geen extra reserveringskosten en 100% betrouwbaar

Theater reserveringen heeft op jaarbasis ruim 10.000 voorstellingen die je eenvoudig kunt inzien op onze theater agenda. Theater tickets bestel je eenvoudig via één van onze partners waaraan je ook de betaling verder afrond. Hiermee bent u altijd verzekert van de mooiste plaatsen voor de voordeligste prijs. Theater kaartjes voor alle genres zoals cabaret, musical, dans, opera, familie en jeugdvoorstellingen, muziek en show. Van de grootste producties zoals Soldaat van Oranje tot de kleinste plaatselijke voorstelling, je vind ze allemaal op TheaterReserveringen.com. Met ruim 300 theaters is er altijd wel een voorstelling bij jou in de buurt te vinden. Tickets zonder extra servicekosten! Je betaald niets voor onze dienst, de betaling vind altijd plaats via de officiële voorverkoopkanalen. Kaartjes kopen voor Guido Weijers, Soldaat van Oranje, André Hazes, De Toppers, etc.