Mastreechter Staar | Kerstprogramma – Ticket verkoop

Mastreechter Staar

Koop kaarten

Mastreechter Staar

Kerstprogramma

Mastreechter Staar brengt Magie naar het Theater!

Met een mix van traditionele kerstliederen, klassieke melodieën en hedendaagse favorieten, zal hun optreden je meenemen op een reis vol emotie en vreugde.

Wil je dit kerstseizoen betoverd worden door de prachtige klanken van een van Nederlands meest geprezen mannenkoren? Laat je dan meevoeren naar een wereld van warmte, gezelligheid en muzikale magie met het Kerstprogramma van de Mastreechter Staar! Ontdek hier alles wat je moet weten over dit betoverende evenement, op TheaterReserveringen.com.

Over de Voorstelling:

De Mastreechter Staar staat al decennialang bekend om zijn adembenemende uitvoeringen en ongeëvenaarde vocale talent. Dit kerstseizoen beloven ze een betoverende ervaring te brengen die je hart zal verwarmen en je ziel zal verheffen. 

Ons programma van vanavond is zeer divers en we hebben zorgvuldig een selectie gemaakt van traditionele kerstliederen, hedendaagse ballades en indrukwekkende stukken uit opera, musical en film. Ook hebben we enkele solisten uit ons eigen koor en een speciaal kerstoptreden voor u in petto.

Onze dirigent Hennie Ramaekers en pianist Michiel Ballhaus zijn meesters in hun vak en zullen u meenemen op een muzikale reis vol prachtige klanken en harmonieën. We nodigen u uit om samen met ons in de kerststemming te komen en te genieten van een avond vol muzikale verrassingen en emoties.

We zijn dankbaar dat we ons jubileum mogen vieren dankzij uw steun en we kijken uit naar vele jaren waarin we nog meer mooie muziek voor u mogen maken.

We wensen u en uw dierbaren een vreugdevolle kersttijd toe en laten we samen proosten op het leven en de muziek. Mastreechter Staar! 

Waarom Je Dit Niet Mag Missen:

  1. Magische Atmosfeer: Laat je onderdompelen in de betoverende sfeer van Kerstmis, terwijl de Mastreechter Staar je meeneemt op een reis vol hartverwarmende muziek.

  2. Vocale Perfectie: Ervaar de ongeëvenaarde vocale harmonieën en de indrukwekkende uitvoeringen van een van Nederlands meest geprezen mannenkoren, live op het podium.

  3. Familieplezier: Creëer onvergetelijke herinneringen met je dierbaren terwijl je samen geniet van de tijdloze klanken van het kerstrepertoire, gepresenteerd door de Mastreechter Staar.

Hoe Tickets Te Reserveren: Tickets voor dit onvergetelijke kerstspektakel zijn nu beschikbaar op TheaterReserveringen.com. Wees er snel bij om je plaatsen te reserveren en verzeker jezelf van een magische avond vol muziek en vreugde!

Mis deze kans niet om de vakantiegeest te vieren met de Mastreechter Staar. Reserveer vandaag nog je tickets en maak je klaar voor een kerstervaring die je nog lang zal bijblijven!

 

YouTube

Mastreechter Staar

Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.