De Mega Sint Show

Home » Agenda TheaterReserveringen » Familie » De Mega Sint Show
De Mega Sint Show

besteltickets

 

De Mega Sint Show

Familievoorstelling

Na het grote succes van afgelopen jaar is De Mega Sint Show dit jaar terug in de Nederlandse en Vlaamse theaters met een spetterende nieuwe show!

Speelperiode; november 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Hoofdrolspelers in de Mega Sint show zijn Sinterklaas en de razend populaire Youtube-idolen Love Piet, bekend van Pietenliefde, Meisjespiet en Party Piet Pablo, bekend van Zwarte Pieten Stijl en De Pieten Sinterklaas Move.

De Pieten organiseren samen met alle kinderen in de zaal een heuse surpriseparty voor Sinterklaas, alvast voor zijn verjaardag op 6 december. Love Piet regelt een grote taart, Meisjespiet zorgt voor een mooi cadeau en Party Piet Pablo repeteert met de kinderen het surprise-moment. Maar op het laatste moment lijkt alles toch nog in de soep te lopen. Meneer van Driel heeft niet zoveel zin in dit feestje…

Samen met de kinderen wordt het een groot spektakel in Theater Gooiland, ook voor de allerkleinsten en de ouders! Alle bekende hits komen voorbij. Na afloop vindt er een meet & greet plaats in de foyer voor een mooie foto en een handtekening. Vervolgens gaan de kinderen met een schorre stem voldaan naar huis.

 

De Mega Sint Show!

 

De Mega Sint Show

 

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.