Mijn man begrijpt me niet – Theater voorstelling

Mijn man begrijpt me niet – Theater voorstelling

Tickets

Mijn man begrijpt me niet Kaartjes  en Tickets

Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess

 

Een hilarische komedie vol herkenbare situaties. Bomvol zwarte humor, vrouwen-onder-elkaar-grappen, vriendschap en ontroering.

 

Speelperiode; september 2021 t/m november 2021

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet?

Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen die elkaar leren kennen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven?
Wat volgt is een hilarische identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien.

Een feelgood komedie vol herkenbare situaties

 

Mijn man begrijpt me niet

 

Mijn man begrijpt me niet

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.