Miss Molly & Me – Bonnie & Clyde

Home » Agenda TheaterReserveringen » Z_Archief » Miss Molly & Me – Bonnie & Clyde
Miss Molly & Me – Bonnie & Clyde

besteltickets

 

Miss Molly & Me

Bonnie & Clyde

Marlijn Weerdenburg en Helge Slikker nemen je mee op roverspad! Volg met Miss Molly & Me de avontuurlijke sporen van het meeste beruchte duo ter wereld: Bonnie en Clyde.

Speelperiode; september 2016 t/m november 2016

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Met folky, soulvolle muziek, harmonieuze zang en een vleug humor herleeft het criminele stel dat zocht naar vrijheid en geluk. Miss Molly & Me liet zich inspireren en kwam met een prachtige verzameling enerverende en hartstochtelijke liedjes. Vorig jaar leidden try-outs van de voorstelling al tot het uitbrengen van het goed ontvangen album Bonnie and Clyde. Nu, in 2016, is het tijd voor de officiële tour.

Miss Molly & Me bestaat uit zangeres/actrice Marlijn Weerdenburg (Danni Lowinski, Wie is de Mol? en It Takes Two) en Helge Slikker, bekend van zijn Gouden Kalf voor de filmmuziek van Kauwboy en onlangs te zien in Oeroeg. Samen met drummer Dave Menkehorst en bassist Lucas Dols brengen zij een waanzinnig muzikaal theaterconcert, waarbij alle gevoelens de revue passeren en je Bonnie en Clyde leert kennen zoals je ze nog niet kende.

 

Miss Molly & Me

 

Miss Molly and Me

 

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.