Moeders en Zonen

Home » Agenda TheaterReserveringen » Toneel » Moeders en Zonen

besteltickets

 

Moeders en Zonen

Anne Wil Blankers, Paul de Leeuw e.a.

Anne Wil Blankers, Paul de Leeuw en Freek Bartels voor het eerst samen op de planken in ‘Moeders en Zonen’ van Terrence McNally.

Speelperiode; september 2017 t/m oktober 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

Het toneelstuk ‘Moeders en Zonen’ verhaalt over een moeder Katherine (Anne Wil Blankers) die de ex-partner Cal (Paul de Leeuw) van haar overleden zoon bezoekt. Vervuld van boosheid, jaloezie, rouw en liefde voor haar zoon, gaat Katherine de confrontatie met Cal aan. Die is inmiddels getrouwd met Will (Freek Bartels) en samen hebben ze een zoon; iets wat 20 jaar geleden ondenkbaar was. De ontmoeting met Cal is het startpunt van een modern stuk over de zoektocht naar de veranderde betekenis van familie en de helende kracht van vergeving.

De vertaling en bewerking van het Amerikaanse stuk is in handen van Raoul Heertje en Job Gosschalk tekent voor de regie. ‘Moeders en Zonen’ is een coproductie van Kemna Theater en Senf Theaterpartners; een samenwerking die staat voor hedendaags repertoire waarbij de krachten van beide theaterproducenten optimaal worden benut. Eerder werd door hen o.a. de televisieserie ‘Bloedverwanten’ vertaald naar het theater.

Moeders en Zonen

Moeders en Zonen

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.