Music Show Scotland – Ahoy tickets

Music Show Scotland – Ahoy tickets

Tickets

Music Show Scotland Kaartjes  en Tickets

in Rotterdam Ahoy

 

6 keer op rij stond de grootste Schotse indoorshow ter wereld in een uitverkocht Ahoy. Ook in 2020 is de Music Show Scotland weer te zien in de mooiste evenementenhal van Nederland. Op zaterdag 5 september is de Rotterdam Ahoy omgetoverd naar de Schotse Highlands en kun je genieten van een onvergetelijk avond met Music Show Scotland.

 

Speelperiode; augustus 2021

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Al ruim 10 jaar toert Music Show Scotland door heel Europa en verovert zij de harten van duizenden bezoekers met een spectaculair programma vol Schotse en Ierse livemuziek, zang en dans. Meer dan 200 pipers, drummers, muzikanten, dansers en zangers voor een levensgroot kasteeldecor zorgen iedere show weer voor kippenvel! Niet alleen traditionals, maar ook moderne hits zoals “You’re the Voice” en “Music” worden live gespeeld door de enorme Massed Band onder begeleiding van de 35-koppige Castleband, bestaande uit een koor, snaar- en blaasinstrumenten.

Het levensgrote Highland Valley Castle is uniek en speciaal voor deze productie ontwikkeld. De combinatie van een waanzinnig decor en uniek showprogramma zorgen op het ene moment voor kippenvel van overweldiging en op het andere moment voor oorverdovende stilte of zelfs een traan van ontroering. Beleef de grootste Schotse indoorshow op zaterdag 28 maart 2020 in Rotterdam Ahoy: mis het niet!

 

Music Show Scotland

 

Music Show Scotland

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.