Musical De Tocht – Samen Maakt Alles Sterker

Musical de Tocht

Koop kaarten

Musical De Tocht

Samen Maakt Alle Sterker

Friso theater Leeuwarden

 

Musical De Tocht wordt opgevoerd in het Friso Theater dat speciaal voor de musical is gebouwd in Leeuwarden (adres: Newtonweg 2, 8912 BD).

In een spectaculaire muzikale theaterbeleving word je meegezogen in het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren door ruzie en afgunst uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: als De Tocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje…

Is de band van vroeger sterk genoeg? Of zijn de geslagen barsten te diep en verliezen ze op de Bonkevaart meer dan ze vooraf hadden kunnen bedenken? De Tocht vertelt een verhaal van afzien, passie, verbroedering en keuzes maken. De Elfstedentocht als metafoor voor het leven. Vallen en opstaan, samen en alleen. Met indrukwekkende muziek, pakkende liedteksten en het ijzingwekkende mooie decor van de Friese elf steden.

Ticketprijzen
Woensdag/Donderdag/Vrijdagmiddag: vanaf € 69,50
Vrijdagavond/Zaterdag/Zondag: vanaf € 79,50
Prijzen kunnen afwijken in schoolvakanties.

 

 

 Musical de Tocht

Musical De Tocht

 

Info & Prijs

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.