Musicals in Concert – Live on Tour

Home » Agenda TheaterReserveringen » Musical » Musicals in Concert – Live on Tour
Musicals in Concert – Live on Tour

besteltickets

 

Musicals in Concert

Live on Tour

Musicals in Concert – Live on Tour is vanaf januari 2017 exclusief te zien in zes theaters in Nederland: Parkstad Limburg Theaters Heerlen, het Chassé Theater in Breda, Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, Theater Orpheus in Apeldoorn, MartiniPlaza in Groningen en het Oude Luxor Theater in Rotterdam.

Speelperiode; januari 2017 t/m februari 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

De grootste hits uit de mooiste musicals!

Simone Kleinsma, Jim Bakkum, Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen, Tony Neef en Vajèn van den Bosch staan aankomend seizoen voor het eerst samen op het toneel in deze unieke concert show in een theater bij jou in de buurt. De sterren uit o.a. Sister Act, Wicked, Grease, Miss Saigon en Sonneveld presenteren vanaf januari 2017 dit exclusieve concert met liveband en dansers.

Geniet van de allermooiste musical songs gezongen door deze topsolisten. De grootste hits uit Miss Saigon, Hairspray, Sister Act, Grease, Aida, The Sound of Music, Wicked en natuurlijk The Bodyguard passeren de revue. Maar ook zal er aandacht zijn voor het Nederlandse repertoire van Sonneveld en Annie MG Schmidt. Uiteraard mogen de swingende jukebox-musicals als Mamma Mia! en Jersey Boys niet ontbreken.

Musicals in Concert is een feest der herkenning met alle grote hitsongs die de musical zo populair hebben gemaakt in Nederland. Dit unieke evenement is het enige swingende popconcert met alle bekende musicalhits, ‘the greatest hits, the biggest stars, live on stage’. Het publiek wordt nadrukkelijk uitgenodigd mee te zingen door de grote sing-a-long wall in het decor.

Musicals in Concert

 

Musicals in Concert

 

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.