Nationale Theater Kassa

Home » Nationale Theater Kassa

Nationale Theaterkassa (NTK)

Betrouwbaarheid

Theaterreserveringen werkt samen met diverse officiële voorverkoopkanalen. Dit kunnen theaters en schouwburgen zelf zijn maar ook de erkende Nationale Theaterkassa (NTK) en Eventim behoren tot deze partners. Theaterreserveringen verkoopt zelf geen kaartjes of tickets maar geeft dit uit handen aan bijvoorbeeld de Nationale Theaterkassa. Theaterreserveringen berekend geen extra servicekosten door aan haar klanten. Theaterreserveringen werkt niet samen met woekerverkopers en/of wederverkopers die hiermee zelf flinke winst proberen te maken.

Nationale Theater Kassa (NTK)

Al ruim 20 jaar is de Nationale Theater kassa (NTK) een landelijk bespreekbureau dat zich richt op kaartverkoop van Belgische maar voornamelijk Nederlandse theater tickets (kaartjes). De Nationale Theaterkassa is een onderdeel van Senf Theaterpartners en is gespecialiseerd in tournee planning van theaterproducties.

Bereikbaarheid van De Nationale Theaterkassa

De nationale theaterkassa is 7 dagen per week open en telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09:00-21:00 uur en in de weekenden en feestdagen van 10:00-20:00 uur. Online kun je 24 uur-per-dag tickets en kaartjes bestellen via de website van de Nationale Theaterkassa. Tijdens kantoortijden kun je via de website ook chatten met één van de medewerkers.

NTK

De Nationale Theaterkassa heeft een eigen PR afdeling die de verkoop van voorstellingen en/of evenementen extra onder de aandacht brengt door middel van onder andere email.

Naast theater voorstellingen organiseert de Nationale Theaterkassa ook de hoofdverkoop van grote (zaal)evenementen zoals in de Amsterdamse RAI of de Rotterdamse Ahoy.

Tickets die je besteld bij de Nationale Theaterkassa zijn altijd inclusief reserveringskosten en je bepaalt zelf of de kaartjes per post verzonden worden of per e-mail. Kaartjes die je via Theaterreserveringen aanschaft betaal je dus rechtstreeks bij onze voorverkoopkanalen zoals de Nationale Theaterkassa (NTK). De Nationale Theaterkassa heeft voor iedereen wel een mooie voorstelling te bieden in diverse genres. Grote nationale en internationale artiesten variërend van Klassiek tot Cabaret en van Familie voorstelling tot Opera. Kijk snel op Theaterreserveringen.com en bestel je kaartje via de Nationale Theaterkassa. Klik hier voor ons totaal agenda overzicht