Nick Schilder – The Singer Songwriter Show

Nick Schilder

Koop kaarten

Nick Schilder

The Singer Songwriter Show

De mooiste singer songwriterliedjes ooit, met daarbij Nicks eerste solomuziek

Tijdens zijn allereerste solotour The Singer Songwriter Show gaat Nick terug naar zijn jeugdliefde: de oorstrelende mooie muziek van de grote singer songwriters. “Ik ben opgegroeid met de muziek van onder anderen Jackson Browne, James Taylor, Bob Dylan, Don McLean. Ik speelde deze muziek eindeloos op mijn gitaar en zong deze op mijn slaapkamer. Ik verbaas me erover dat het muziek is die je op de radio amper hoort, maar dat als je zo’n liedje speelt, het voelt als een warm bad en mensen het altijd fijn vinden deze nummers te horen.” Tijdens The Singer Songwriter Show word je meegenomen door de geschiedenis van deze muziekstroming, vertelt Nick persoonlijke verhalen die hij vermengt met zijn eerste solomuziek.

Over Nick Schilder

Nick Schilder, bekend als de ene helft van het succesvolle duo Nick & Simon, heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de Nederlandse muziekindustrie. Met zijn warme stem en authentieke teksten weet hij het publiek telkens weer te raken. In The Singer Songwriter Show laat Nick Schilder een geheel nieuwe kant van zichzelf zien, waarin hij terugkeert naar zijn roots als singer-songwriter.

Een Intieme Muzikale Reis

The Singer Songwriter Show biedt een intieme en persoonlijke ervaring. Tijdens deze voorstelling neemt Nick Schilder je mee op een muzikale reis, waarbij hij niet alleen zijn bekendste hits ten gehore brengt, maar ook nieuw en ongehoord materiaal speelt. Elke song is zorgvuldig uitgekozen en vertelt een uniek verhaal dat recht uit het hart komt.

Waarom Je Deze Show Niet Mag Missen

Exclusieve Beleving: Dit is je kans om Nick Schilder op een manier te zien die je nog niet eerder hebt ervaren. Dichterbij de artiest en zijn muziek kun je niet komen.
Nieuwe Muziek: Naast zijn vertrouwde repertoire, krijg je de primeur van gloednieuwe nummers die speciaal voor deze show zijn geschreven.
Interactieve Elementen: Nick Schilder zorgt voor een interactieve avond waar het publiek betrokken wordt bij de voorstelling. Vraag en antwoord sessies en spontane momenten zorgen voor een dynamische en levendige sfeer.
Onvergetelijke Locaties: De tour vindt plaats in de mooiste theaters van Nederland, die zorgen voor de perfecte setting voor een avond vol muziek en emotie.

Boek Nu Je Tickets

De tickets voor Nick Schilder – The Singer Songwriter Show zijn nu beschikbaar op TheaterReserveringen.com. Wacht niet te lang, want deze voorstelling is razend populair en tickets vliegen de deur uit. Bezoek onze website, kies jouw gewenste locatie en datum, en verzeker jezelf van een plekje bij deze unieke theaterervaring.

Volg Ons voor Meer Updates

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en updates over Nick Schilder – The Singer Songwriter Show door ons te volgen op social media en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe data, extra shows en exclusieve aanbiedingen.

Mis deze kans niet om Nick Schilder van dichtbij te zien en te horen in een setting die zijn talent volledig tot zijn recht laat komen. Boek vandaag nog je tickets op TheaterReserveringen.com en beleef een avond om nooit te vergeten!


TheaterReserveringen.com – Jouw Gids naar de Beste Theaterervaringen

 

 

YouTube  

Nick Schilder

  Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.