Niek & Guy | Es Rever – Ticket verkoop

Niek & Guy

Koop kaarten

Niek & Guy

Es Rever

Finalisten van het Amsterdams Kleinkunstfestival 2023

Niek & Guy maken deel uit van de Ashton Brothers, maar hebben nu ook een eigen programma. Ontdek de magische wereld van Niek & Guy in hun nieuwste theatershow “Es Rever”. Deze betoverende voorstelling combineert illusionisme, cabaret en visuele spektakels tot een unieke ervaring die je nooit eerder hebt gezien. Niek Boes en Guyllaume Devos, beiden meesters in hun vak, nemen je mee op een reis vol wonderen, humor en verwondering.

Met een absurde mix van magie, theater en muziek zullen ze je verbazen, ontroeren en je onbedaarlijk laten lachen. Van een poëtische koorddanser tot snoeihard rockende gedachtelezers en alles daartussenin. Na het overlijden van hun geliefde grootmeester in de goochelkunst, lieten Niek Takens en Guyllaume Wibowo zich inspireren om ‘Es Rever’ te creëren – een eerbetoon aan hun mentor en een unieke reis door kleinkunst en variété.

Hoogtepunten van de Show

  • Ongelooflijke Illusies: Laat je verbazen door verbluffende trucs en illusies die je op het puntje van je stoel zullen houden.
  • Humor en Cabaret: Geniet van de scherpzinnige en hilarische interacties tussen Niek en Guy, die hun magische acts verrijken met een flinke dosis humor.
  • Visueel Spektakel: De voorstelling is een visuele traktatie, met prachtige lichtshows en indrukwekkende effecten die de magie versterken.
  • Interactieve Beleving: Beleef een dynamische show waarbij het publiek actief betrokken wordt en deel uitmaakt van de magie.


Waarom Je Deze Voorstelling Moet Zien

  • Unieke Ervaring: “Es Rever” biedt een onvergetelijke mix van magie, humor en visuele pracht die je nergens anders zult vinden.
  • Top Entertainers: Niek & Guy zijn meesters in hun vak en weten het publiek telkens weer te verrassen en te vermaken.
  • Perfect Uitje: Of je nu met vrienden, familie of je partner komt, deze voorstelling garandeert een avond vol plezier en verwondering.

Wat Zegt het Publiek?

“Een magische avond! Niek & Guy zijn absolute toppers in hun vak.” 
“Humor en magie in perfecte balans. Een voorstelling die je gezien moet hebben!”

Mis Het Niet
Laat je meevoeren door de magie en humor van Niek & Guy in “Es Rever”. Bereid je voor op een avond vol verbazing, lachen en verwondering. Deze voorstelling is een must-see!

Boek nu je tickets op TheaterReserveringen.com en beleef een magische avond met Niek & Guy | Es Rever!

 

YouTube

Niek & Guy

Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.