Niels Geusebroek – Wildfire

Home » Agenda TheaterReserveringen » Muziek » Niels Geusebroek – Wildfire
Niels Geusebroek – Wildfire

besteltickets

 

Niels Geusebroek

Wildfire

Een nieuwe look, een nieuwe sound, kortom: een vernieuwde Niels Geusebroek. Na zijn eerste kennismaking met de theaters bij de ‘Here Am I’-tour, die wegens succes werd verlengd met een reprise, komt Niels Geusebroek in 2017 terug naar de theaters.

Speelperiode; oktober 2017 t/m december 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Met een geheel nieuwe voorstelling die luistert naar de titel ‘Wildfire’. Zijn gelijknamige nieuwe (tweede) album als solo-artiest, waarbij de songs van dit album in een verrassende uitvoering zullen worden vertolkt. Niels vertelt met dit album zijn levensverhaal. In intieme setting speelt hij veel nieuwe liedjes, maar de ‘oudjes’ komen voorbij, afgewisseld met de nodige persoonlijke anekdotes. Het valt op dat hij daarbij vaak zijn hoofd wat schuin houdt, alsof hij de wereld, vanuit een andere hoek bekijkt. Beschouwend als een man die in ontwikkeling is omdat de wereld nu eenmaal doorlopend verandert.

House of Reviews schreef eerder:  “Deze singer-songwriter weet met zijn stem en muziek te overtuigen zonder capriolen uit te halen, ofwel puur en aangenaam.”

 

Niels Geusebroek

 

Niels Geusebroek

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.