Nieuw Geld – Vera Mann, Victor Löw, Olaf Ait Tami, e.a.

Home / Z_Archief / Nieuw Geld – Vera Mann, Victor Löw, Olaf Ait Tami, e.a.
Nieuw Geld – Vera Mann, Victor Löw, Olaf Ait Tami, e.a.

besteltickets

 

Nieuw Geld

Vera Mann, Victor Löw, Olaf Ait Tami, e.a.

Acteur Victor Löw: “Ik wil heel graag begrijpen wat er in het hoofd omgaat van zo veel super geslaagde CEO’s, die soms uiterst radicale beslissingen nemen.”

Speelperiode; februari 2017 t/m mei 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Acteur Victor Löw blonk de afgelopen seizoenen uit in De Verleiders (nominatie Louis d’Or!) en Advocaat van de Duivel. In Nieuw Geld – een nieuw geschreven Nederlands toneelstuk van het gouden team Charles den Tex, succesvol thrillerschrijver en specialist in corporate thrillers, en Peter de Baan, succesvol televisie- en theaterregisseur – is hij te zien naast Vera Mann.

Bedrijfsovernames zijn aan de orde van de dag. Maar wat voor mensen zitten hierachter? Het publiek krijgt een kijkje in de wereld van een durfkapitalist en zijn vrouw. Een wereld waarin je tot enorme hoogtes kunt stijgen, maar ook diep kunt vallen.

Als zelfs zijn vrouw bij hem weggaat, heeft Jan de toppen van zijn eenzaamheid bereikt. Want Karin was de enige, die hij nog vertrouwde. En zij vertrouwde hem. Jan koopt grote bedrijven, plukt ze leeg en laat ze achter op de rand van de ondergang. Lege winkelstraten zijn het resultaat van zijn dadendrang. Winnen is het enige dat hem drijft. Tot hij wegglijdt in een strijd die hij niet kan winnen. Al zijn messcherpe ervaring in de keiharde markt kan hem niet meer beschermen. Hij gaat ten onder in stijl. Alleen.

Regisseur Peter de Baan: “Ik verheug me er nu al op om van de rollen die Victor en Vera spelen ook echte mensen te maken. Waar je zelfs bij vlagen van kan houden. Want die wil je zien op toneel.”

 

Nieuw Geld

 

Nieuw Geld

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.