Nod Stewart & The Faces ft. John Buijsman

Home » Agenda TheaterReserveringen » Muziek » Nod Stewart & The Faces ft. John Buijsman
Nod Stewart & The Faces ft. John Buijsman

besteltickets

 

Nod Stewart & The Faces ft. John Buijsman

Every Picture Tells A Story

Nod Stewart & The Faces trekken samen met roadie/tourmanager John ‘The Tube Man’ (gespeeld door John Buijsman) door Nederland en België.

Speelperiode; maart 2019 t/m mei 2019

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

In een twee uur durende muzikale show vertellen ze het verhaal van Rod Stewart & The Faces. Aan de hand van mooie verhalen, toevallige ontmoetingen en eerste hits wordt duidelijk hoe vijf vrienden uitgroeien tot een sensatie van wereldformaat: van kroegbandje tot stadion-act. In ‘Every Picture Tells A Story’ komen natuurlijk hits als ‘Maggie May’ en ‘Stay With Me’ voorbij, maar ook minder bekende songs hebben een plek in de voorstelling.

Johnny ‘The Tube Man’ was jarenlang roadie/ tourmanager bij The Faces, de legendarische band rond Rod Stewart en Ronnie Wood. Hij is overal geweest en heeft teveel gezien. Tijdens de jaarlijkse Rod Stewart fanclubdag in Leicester (UK) maakt de Nederlandse band Nod Stewart & The Faces kennis met deze inmiddels aan lager wal geraakte tourmanager. Ze weten John over te halen om nog één keer op tour te gaan langs de Nederlandse theaters.

Eindelijk heeft John een podium om zijn verhaal te doen. Eindelijk staat hij een keer in de spotlights om jullie te vertellen hoe het allemaal echt is gegaan. Johnny neemt ons mee naar een wereld vol seks, topmodellen, kleedkamers en heel veel rock ‘n’ roll. Veel van deze unieke verhalen hebben de officiële biografie van Rod nooit gehaald!

 

Nod Stewart & The Faces ft. John Buijsman

 

Nod Stewart

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.