Oldenosborn – #Life

Home » Agenda TheaterReserveringen » Cabaret » Oldenosborn – #Life

besteltickets

 

Oldenosborn

#Life

De dames van Oldenosborn zijn de Cameretten winnaars van 2014 en nu komen ze met hun eerste avondvullende voorstelling, #Life.

Speelperiode; oktober 2017 t/m december 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

 

Dit veelbelovende damesduo van begin 30, neemt je mee in hun absurde universum. In een tijd waarin persoonlijke ontwikkeling het nieuwe toverwoord is, gaan ze de strijd aan met het egocentrisme en het ‘nieuwe geluk’. Zowel multitaskende bakfietsmoeders als tinderende mindfullnesscoaches passeren de revue. Hilarische sketches, confronterend en troostend.

Met een scherpe blik op hun omgeving én op zichzelf maken Lize van Olden en Victoria Osborn. Hilarisch, ontnuchterend, confronterend en troostend. We zijn allemaal bambies op het ijs, laten we dat omarmen. In #LIFE buigt dit duo zich over de angst voor het cliché en het heimelijk verlangen naar een overzichtelijk leven. In een tijd waarin persoonlijke ontwikkeling het nieuwe toverwoord is, gaan ze de strijd aan met het egocentrisme en het ‘nieuwe geluk’. Zowel multitaskende bakfietsmoeders als tinderende mindfullnesscoaches passeren de revue. OLDENOSBORN neemt je mee in hun absurde universum en laat je niet meer los. “Een heel eigen en veelbelovend nieuw damesduo.” (uit het juryrapport Cameretten 2014)

 

Oldenosborn

 

OLDENOSBORN

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.