Omnia – Celtic World

Home / Z_Archief / Omnia – Celtic World
Omnia – Celtic World

besteltickets

 

Omnia

Celtic World

Tussen de festivalshows in Europa en de USA door is het internationale muziekgezelschap Omnia nu weer neergestreken in de Nederlandse theaters!

Speelperiode; februari 2018 t/m maart 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Omnia – Celtic World

OMNIA maakt al zo’n 20 jaar hun eigenzinnige muziekstijl, met hart voor de levende natuur en wortels diep in het Europese landschap oftewel: PaganFolk!

Met al meer dan 17 albums op hun naam, ontelbare internationale festivaloptredens, meerdere club- en theatertours en inmiddels miljoenen fans en luisteraars wereldwijd, is OMNIA de oprichter en absolute vertegenwoordiger van PaganFolk, een geheel nieuwe en fascinerende muziekstroming.

PaganFolk is tijdloze akoestische muziek geïnspireerd op Keltisch en vroeg-Europese volkstradities. Gecomponeerd, gearrangeerd en gespeeld door het multi-getalenteerde artiestenechtpaar SteveSic en Jennifer Evans van der Harten, samen met hun trouwe bandleden Daphyd Crow, Rob Thunder en Satria Sunfire.
OMNIA speelt songs en melodieën vol levensvreugde, passie en gevoel, op zeer bijzondere traditionele instrumenten (oa: Celtic Harp, Irish double-whistles, middeleeuwse draailier, hammered dulcimer, Bodhrán en Didgeridoo).

OMNIA’s ‘Celtic World’ is een unieke theater belevenis, een lust voor zowel het oog als het oor, een avond simpelweg genieten van deze groep mooie en virtuoze muzikanten die hebben gekozen om hun eigen unieke weg te bewandelen …

Laat je betoveren door OMNIA, Satisfaction Guaranteed!

 

Omnia

 

Omnia

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.