On Your Feet!

On Your Feet!

besteltickets

 

On Your Feet!

STOPT! Definitief 5 augustus.

Haar stem. Zijn droom. Hun verhaal.

On Your Feet! Een swingende musical gebaseerd op het inspirerende levensverhaal van Emilio & Gloria Estefan. Twee grote muzikale talenten die blijven geloven in zichzelf. In elkaar. Twee doorzetters die werken vanuit hun hart. Gloria Estefan groeide uit tot de ‘Queen of Latin Pop’.

Speelperiode; t/m augustus 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Geluk en ongeluk
Gloria ontpopt zich al op jonge leeftijd als een groot muziek- en zangtalent. Ze trouwt met jeugdliefde Emilio, die ook haar manager en producer wordt. De muziekwereld gelooft aanvankelijk niet in hun ‘Cuban-fusion’ dansmuziek. En Gloria staat niet graag in de spotlights. In 1985 beleven ze hun grote doorbraak met de megahit ‘Conga’. Vijf jaar later verongelukt hun tourbus. Gloria raakt zwaar gewond. Ze worstelt langdurig met chronische pijn en wanhoop. Uiteindelijk brengen de aanmoedigingen van Emilio haar weer ‘on her feet’. Gloria besluit tot een comeback!

Swingende musical vol hits

On Your Feet! is een waanzinnig swingende musical vol levenslust en kracht. Uiteraard met alle grote hits van Gloria en Emilio. ‘Rhythm is Gonna Get You’, ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’, ‘Don’t Wanna Lose You’ en ‘1-2-3’… je hoort ze allemaal. Maak je benen alvast lekker los, want stilzitten is er niet bij!

Nederlandse première in oktober

In november 2015 ging On Your Feet! in première op Broadway. De pers was lovend. De Chicago Tribune schreef simpelweg: “It’s a hit!.” De leukste recensie was van Associated Press: “Als je na deze show geen hit van Gloria Estefan neuriet, moet je je laten nakijken.” Stage Entertainment is de eerste producent die On Your Feet! buiten de VS op het toneel mag brengen. De première is in oktober.

Gecreëerd door een supertrio

On Your Feet! is gecreëerd door drie grootheden. De regie is in handen van Tony Award® winnaar Jerry Mitchell (o.a. Grease, Hairspray en Kinky Boots). Olivier Award® winnaar Sergio Trujillo (o.a. Flashdance en Jersey Boys) tekende voor de choreografie en het script is van Alexander Dinelaris, die ook het script schreef van hitmusical The Bodyguard en een Oscar won met zijn script voor de film Birdman.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent Stage Entertainment Nederland: “Ik ben enorm blij dat wij de licentierechten hebben verkregen om Emilio en Gloria Estefan’s musical On Your Feet! te produceren. Ik heb de show het afgelopen jaar een aantal keer bezocht op Broadway en het is een onweerstaanbare voorstelling die het publiek letterlijk ‘on their feet’ krijgt. Door het Latin dansspektakel levert dit een kleurrijke show op met Zuid-Amerikaanse invloeden. Ik weet zeker dat we hier in Nederland de hits van Gloria Estefan en Miami Sound Machine allemaal mee kunnen zingen!”. On Your Feet!, met hits als ‘Anything for you’, ‘Rhythm is Gonna Get You’, ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’ en ‘Don’t Want To Lose You Now’,

 

On Your Feet!

 

On Your Feet!

 

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.