One – De Musical – Studio Aalsmeer

ONE

Tickets

ONE – de Musical
Kaartjes  en Tickets

Beleef de kracht van de eeuwige liefde

Sensationeel. Zo laat de nieuwe musical ONE zich het beste omschrijven. De show vertelt een meeslepend liefdesverhaal en combineert ijzersterke muziek – gecomponeerd door Edwin Schimscheimer – met de nieuwste speciale effecten.

 

Speelperiode;

Kalender

 

 Klik op de kalender voor alle speeldata

 

ONE is in de basis een verhaal over volmaakte liefde en speelt zich af in de setting van het oude Egypte. Mira is de dochter van koning Cheops, die tevens naamgever is van de wereldberoemde piramide. Zij valt als een blok voor de charmes van Amon, een arbeider die bouwt aan de creatie van dit iconische bouwwerk. Producent en schrijver van het script is Roel Pieters. Hij beschrijft in zijn verhaal, dat volkomen origineel is maar doorspekt met historische feiten, een onmogelijke liefde die zich echter door niets of niemand laat stoppen. ONE is daarmee vooral een ode aan de eeuwige liefde. Het verhaal is de kapstok voor een ongekend visueel en vooral muzikaal spektakel.

Het decor bestaat volledig uit bewegende delen en kan razendsnel worden aangepast tijdens de voorstelling. Dit maakt van de show een zinderende belevenis die boeit van de eerste tot de laatste minuut. Ook de acteurs spelen daarbij een grote rol. De cast bestaat naast zangers en zangeressen onder meer uit acrobaten en free runners. Zij vertonen naast, boven en voor het publiek de meest verbazingwekkende stunts.

Hoewel ONE innovatief is, blijft de voorstelling in de kern een geweldige musical die liefhebbers van dit genre op hun wenken bedient. Muziek speelt een zeer grote rol. Componist Edwin Schimscheimer garandeert, samen met musical director Marco Kuypers, de kwaliteit van de nummers. Alles is speciaal voor ONE geschreven en sluit naadloos aan bij het karakter van internationale musical klassiekers. De sfeer is meeslepend, theatraal en vooral zeer indrukwekkend. Intense ballads, bombastische orkestraties en up tempo nummers wisselen elkaar voortdurend af waardoor ONE vanaf de eerste noten de harten van het publiek raakt.

 

 

ONE – De Musical

ONE

 

weetwaarjekoopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.