Opvliegers – Girls on Fire 2 – Theater tickets

Opvliegers

Koop kaarten

Opvliegers

Girls On Fire 2

De OPVLIEGERS zijn terug: 50+ en still on fire!

Maak je klaar voor een avond vol humor, herkenning en gezelligheid met de hilarische theaterproductie ‘Opvliegers – Girls on Fire 2’. Deze voorstelling biedt een humoristische kijk op de uitdagingen en grappige momenten van vrouwen in de overgang. Na een seizoen bomvolle zalen met voluit meezingende en dansende dames komen de vriendinnen Lone van Roosendaal, Linda Wagenmakers en Hilke Bierman terug met het leukste feelgood-vriendinnenconcert van het seizoen.

Opvliegers Girls on Fire 2 is een fonkelnieuwe show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen. Een swingende, hilarische avond uit, afgewisseld met herkenbare en ontroerende verhalen.

Over de Voorstelling

‘Opvliegers – Girls on Fire 2’ is het langverwachte vervolg op de succesvolle theaterreeks over vriendinnen die samen door de overgang navigeren. Na het grote succes van de eerste show zijn de dames terug met nieuwe avonturen en hilarische situaties die elke vrouw (en man!) zullen herkennen. De voorstelling volgt de levens van deze vriendinnen terwijl ze omgaan met opvliegers, slapeloosheid, emotionele achtbanen en de vele andere verrassingen die de overgang met zich meebrengt.

Vindt Hilke haar innerlijke ‘Zen Master’, of komt ze toch meer tot rust met een bak chocolade-ijs? En hoe blijft Linda toch zó bij de tijd terwijl Lone al blij is als ze een foto kunnen versturen met hun telefoon? Vindt Lone écht dat het 50 het nieuwe 30 is? En denkt haar lichaam daar ook zo over? Of had ze achteraf de kosten van haar ‘beauty-geheim’ beter in een tweede huis op Ibiza kunnen investeren?

De scherpe dialogen, komische scènes en muzikale intermezzo’s maken ‘Opvliegers – Girls on Fire 2’ tot een avond vol plezier en herkenning. De chemie tussen de castleden en de goed geschreven grappen zorgen ervoor dat je vanaf de eerste minuut geboeid bent.

Waarom Je ‘Opvliegers – Girls on Fire 2’ Niet Mag Missen

  • Hilarisch Verhaal: De voorstelling biedt een humoristische kijk op de overgang, met veel grappige en herkenbare momenten die je gegarandeerd aan het lachen maken.
  • Sterke Cast: De getalenteerde actrices brengen de personages tot leven met overtuigende en hilarische vertolkingen, waardoor je je volledig kunt inleven in hun avonturen.
  • Muzikale Intermezzo’s: De show bevat leuke muzikale nummers die de ervaring nog levendiger en dynamischer maken.
  • Herkenbare Thema’s: Voor vrouwen in de overgang en hun partners biedt de voorstelling veel herkenbare situaties en grappige reflecties op het leven in deze fase.

Boek Nu je Tickets

Mis deze kans niet om ‘Opvliegers – Girls on Fire 2’ live te zien in het theater. Reserveer je tickets vandaag nog via TheaterReserveringen.com en verzeker jezelf van een avond vol lachen en gezelligheid. Ons eenvoudige en snelle boekingsproces zorgt ervoor dat je zonder gedoe kunt genieten van deze fantastische voorstelling.

Blijf Op de Hoogte

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste voorstellingen en exclusieve aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media. Zo mis je nooit een update en ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste shows en speciale deals.

Over TheaterReserveringen.com

Bij TheaterReserveringen.com streven we ernaar om jou de beste theaterervaringen te bieden. Of je nu van cabaret, musical, drama of dans houdt – ons uitgebreide aanbod aan voorstellingen zorgt ervoor dat er altijd iets is dat perfect bij jou past. Met ons gebruiksvriendelijke platform en betrouwbare klantenservice maken we het eenvoudig om tickets te vinden en te boeken voor jouw favoriete shows.

Geniet van een avond vol humor en herkenning met ‘Opvliegers – Girls on Fire 2’. Reserveer nu via TheaterReserveringen.com en bereid je voor op een onvergetelijke theaterervaring die je nog lang zal bijblijven!

 

YouTube

Opvliegers

Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.