Parkvilla Alphen aan den Rijn

Home » Parkvilla Alphen aan den Rijn

Parkvilla Alphen aan den Rijn, Parkvilla

Parkvilla, Alphen aan den Rijn Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Parkvilla, Alphen aan den Rijn

Parkvilla Alphen aan den Rijn al sinds 1970!

Het pand van Parkvilla in Alphen aan den Rijn is in 1970 overgenomen om in eerste instantie schildercursussen te geven. De eerste naam was Expressie ’70. In de jaren daarna groeide het aantal cursisten gestaag en moesten er meerdere verbouwing plaatsvinden. In de jaren die zouden volgen werd het culturele hart van Alpen aan den Rijn alsmaar groter. Er volgden verbouwingen zoals een glazen ombouw, een lift en zelfs het filmhuis moest er aan geloven. Vanaf 2012 wordt de naam van het gebouw gewijzigd in Parkvilla Alphen aan den Rijn. Ook in de huidige situatie worden er in Parkvilla nog steeds cursussen gegeven, is er een filmhuis.

Agenda Parkvilla Alphen aan den Rijn

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Parkvilla in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Parkvilla in Alphen aan den Rijn voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Parkvilla is Cornelis Geellaan 2 in Alpen aan den Rijn, postcode 2406 JG. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland en nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via de Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus! Naast de voorstellingen van Parkvilla tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Parkvilla staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor Parkvilla dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van de stad Alphen aan den Rijn. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Parkvilla.
Klik hier voor de theater agenda van Parkvilla of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Alphen aan den Rijn. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.

Parkvilla leeft. Want de vele voorstellingen die we in de afgelopen jaren naar Alphen aan den Rijn hebben gehaald hebben het gebouw en de stad een ziel gegeven. De kleedkamers ruiken naar schmink, in de zalen hangt de galm van applaus en na een gezellige avond ruikt het theatercafé naar bier en bitterballen. En zo hoort het ook.