Percossa – Cargo

Percossa

Tickets

 

Percossa

Cargo           Kaartjes en Tickets

De vier muzikanten van Percossa spelen vier broers, die in een onbewoonbaar verklaard hotel wonen, Hotel Cargo. Het hotel staat op het punt verzwolgen te worden door de oprukkende oceaan.

Speelperiode;

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

 

Cargo staat voor alles wat een mens met zich meedraagt in het leven: alle vreugde, zorgen, dromen en geluk, kortom alles wat een mensenleven tekent. De grote vraag voor de vier broers is: blijven of weg gaan. Aan het begin van de voorstelling staat de vloer nog vol met instrumenten, aan het einde is er nog slechts 1 trommel over. Maar ook met 1 trommel valt nog best te leven.

Janwillem van der Poll, Freek Koopmans, Eric Robillard en Frans Kemna, de vier mannen die samen Percossa zijn, hebben de afgelopen jaren bewezen dat ze uit letterlijk alles klank en ritme krijgen.

Met Hotel Cargo maakt Percossa geestig en altijd verrassend muziektheater dat bomvol zit met de meest uiteenlopende muziek. Van funk tot Bach, van stevige beats tot gezongen fado’s. Met humor tegenover ernst, knetterende energie tegenover weemoed. Muziektheater waarbij je niet stil kan blijven zitten.

 

Percossa

 

Percossa

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.