Peter Koelewijn & Vrienden special

Home / Z_Archief / Peter Koelewijn & Vrienden special
Peter Koelewijn & Vrienden special

besteltickets

 

Peter Koelewijn & Vrienden special

Een feest vol herkenning en mooie herinneringen

Bijna zestig jaar geleden scoorde Peter Koelewijn, samen met zijn ‘Rockets’, zijn eerste nummer één hit: Kom Van Dat Dak Af. Nu komt de Godfather van de Nederlandse rock ’n’ roll, zoals muziekkrant OOR hem ooit noemde, voor het eerst naar de theaters met zijn eigen programma.

Speelperiode; september 2018 t/m november 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Peter Koelewijn scoorde tientallen top tien hits, maar produceerde ook voor talloze andere artiesten als Rob de Nijs, Louis Neefs, Willeke Alberti, Babe en zelfs Johan Cruyff. Tijdens de Peter Koelewijn & vrienden special zullen vele bekende nummers van zijn hand te horen zijn. Nummers die hij zelf gezongen heeft, zoals zijn klassiekers KL 204 (Als Ik God Was) en Je Wordt Ouder Papa, maar ook nummers die Peter Koelewijn voor anderen produceerde. Begeleid door een swingende band onder leiding van Jan Rietman is dit een terugblik op de bijna zestig jarige carrière van Peter Koelewijn, die vergezeld zal worden door een aantal muzikale vrienden.

De Peter Koelewijn & vrienden special is een feest vol herkenning en mooie herinneringen, maar ook met vele verrassingen. Want schreef hij dat nummer ook?

 

Peter Koelewijn & Vrienden special

 

Peter Koelewijn

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.