Peter Pannekoek – Later was alles beter

Peter Pannekoek

Tickets

Peter Pannekoek Kaartjes en Tickets

Later was alles beter

 

Een hilarische voorstelling van een komisch supertalent.

Speelperiode; februari 2020

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Over Peter Pannekoek

Cabaretier Peter Pannekoek is bekend van Dit Was Het Nieuws, De Wereld Draait Door en zijn alom bejubelde optreden bij The Roast of Gordon. Het AD omschreef hem als ‘een authentiek talent met een neus voor granieten grappen en een puik gevoel voor timing’, het NRC bestempelde hem als een ‘jonge, sprankelende cabaretier die dit seizoen juichend kan worden binnengehaald’ en de Theaterkrant vond Peter ‘niet alleen een goede stand-up comedian, maar ook een interessante theatermaker’. Nu is hij terug met zijn nieuwe voorstelling Later was alles beter: slimmer, scherper, gevaarlijker en ontwapenender dan ooit!

De man achter Peter Pannekoek is Peter Pannekoek. Ze zijn onafscheidelijk. Overal waar Peter Pannekoek loopt, zit Peter Pannekoek achter.
Peter Pannekoek won het Amsterdam Kleinkunst Festival Comedyconcours en daarna ging het snel. Comedytrain adopteerde hem, Dit Was Het Nieuws voegde hem toe aan het schrijversteam, Najib Amhali wilde zijn creatieve inbreng voor zijn tv-programma, Theo Maassen vroeg hem voor zijn voorprogramma en sinds 2014 treed hij elke week op bij De Wereld Draait Door.

Peter Pannekoek wordt getypeerd door zijn eerlijke verhalen, actueel scherp, op het randje en geraffineerd of zoals de Volkskrant hem beschreef: ‘Pittige humor als medicijn tegen alle kwalen.’
Hij is jong, snel, scherp, veelzijdig, donor, productief, man, betrokken, vilein, intelligent, lief, paranoïde, druk en wil vooral veel en als het even kan… nog meer. Gelukkig is Peter Pannekoek nooit vergeten aan wie het dit succes te danken heeft: Peter Pannekoek!

Recensies over Peter Pannekoek

‘Peter Pannekoek is wel persoonlijk. Hij maakte zijn vader, die is overleden, tot de spil van zijn act. Dat doet hij mooi, surrealistisch en hard tegelijkertijd. Pittige humor als medicijn tegen alle kwalen: niet alleen tegen de dood, maar ook tegen een beperkte lichaamslengte. Hij was de enige comedian met een uit de bocht vliegende gevoel voor humor, zoals in zijn verhaal over snooze-verslaving.’
(Patrick van den Hanenberg, Volkskrant)

‘Met zijn humor kletst hij er stevig op, in de analyse van mannen aan de macht.’
(Jacques J d’Ancona, Dagblad van het Noorden)

‘Denk nou niet dat de show werd ingepikt door de oude garde. Jonge standuppers zoals Daniel Arends en Peter Pannekoek schudden de zaal telkens door elkaar. Vooral die laatste liep over het podium alsof hij in de grote zaal geboren is.’ (Eric Nederkoorn, Dagblad van het Noorden over Cabaretmaal in Groningen Stadsschouwburg.)

‘Peter is een prettige persoonlijkheid om naar te kijken, hij durft gevoelige onderwerpen aan te snijden en daar met lef en durf goede grappen op te bouwen. Hij gaat de interactie met het publiek niet uit de weg…’ (Juryrapport Amsterdams Kleinkunst Festival)

 

Peter Pannekoek

Peter Pannekoek

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.