Theater DNK Assen agenda

Home » Provincies » Drenthe » Theater DNK Assen agenda

DNK Assen, De Nieuwe Kolk, Assen

DNK, Theater de Nieuwe Kolk, Assen

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Theater DNK (De Nieuwe Kolk)) Assen

Oorsprong DNK al in 1898

Theater DNK Assen heeft in haar historie al meerdere namen gehad. In 1898 is in Assen de opdracht gegeven voor de bouw van een theatergebouw met de naam Theater De Kolk, Assen. Tot 2005 zijn er in dit gebouw diverse aanpassingen doorgevoerd maar in mei van dat jaar is er voornamelijk vanwege arbo-technische redenen besloten om het gebouw te slopen.

Het zou nog tot 2012 duren voordat er een nieuw gebouw geopend zou worden met de naam De Nieuwe Kolk Assen. De officiële opening was door prinses Margriet. Sinds 1 januari 2017 is De Nieuwe Kolk van naam gewijzigd naar DNK.

DNK wordt geroemd om zijn akoestiek, bereikbaarheid en gastvrijheid, de bibliotheek werd al in het eerste jaar genomineerd tot beste bibliotheek van Nederland en de bioscoop kent moderne, luxueuze faciliteiten. Voor de zakelijke markt zijn er optimale en unieke mogelijkheden voor congressen en events.

 

Agenda DNK Assen.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van DNK Assen in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van DNK voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van DNK is Weiersstraat 1 in Assen, postcode 9401 ET. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van DNK tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast DNK Assen staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor DNK dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van de stad Assen. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van DNK.
Klik hier voor de theater agenda van De Nieuwe Kolk (DNK) of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Assen. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.