Corrosia Almere

Home » Provincies » Flevoland » Corrosia Almere

Corrosia Almere, schouwburg Almere, Almere, theater Almere

Corrosia, Almere Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Corrosia Almere

 

Informatie Theater Corrosia Almere

Corrosia Theater, Expo & Film is hét kunstencentrum van Almere met kunst aan de muren en kunst op de planken. We bieden een avontuurlijk en toegankelijk programma, van beeldende kunst, dans, theater en muziek tot film, debat en literatuur. Het leggen van dwarsverbanden in de programmering tussen beeldende kunst, theater en film is daarbij een belangrijk uitgangspunt.

Theater Corrosia Almere geopend in 1979

In 1974 is er begonnen met de bouw van dit bijzondere gebouw met materiaal van cortenstaal aan de buitenzijde. In eerste instantie had Theater Corrosia de naam Roestbak vanwege de roestige buitenkant vanwege het cortenstaal. In de jaren 2014-2015 is het gebouw verbouwd waarna het op 13 februari 2016 geopend is als Corrosia. Naast het theater huisvest hier ook onder andere de bibliotheek en café Roest. Theater Corrosia Almere heeft meerdere zalen zoals een gecombineerde Theater en Filmzaal en een expositieruimte. De zaal biedt ruimte voor 201 personen.

Agenda Theater Corrosia Almere

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Theater Corrosia Almere in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Theater Corrosia voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Theater Corrosia is Markt 43 Almere Haven, postcode 1354 AP. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland en nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via de Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus! Naast de voorstellingen van Theater Corrosia Almere tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Theater Corrosia staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor Theater Corrosia Almere dus snel via theaterreserveringen.com  en kom genieten dit het culturele gebouw in de stad Almere Haven. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Theater Corrosia.
Klik hier voor de theater agenda van Theater Corrosia Almere of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Almere Haven. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.