Junushoff, Wageningen Agenda

Home » Provincies » Gelderland » Junushoff, Wageningen Agenda

Junushoff

Theater Junushoff, Wageningen Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Junushoff, Wageningen

Junushoff, Wageningen agenda is een veelzijdige locatie voor bijvoorbeeld evenementen, feesten, congressen en andere bijeenkomsten zoals borrels en diners. Centraal gelegen in het land en goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto én met voldoende parkeergelegenheid in de buurt.
De ruimten in Junushoff bieden plaats aan kleine en grote groepen tot 1200 personen.
De (theater)technische voorzieningen en de horeca-invulling worden helemaal op uw wensen afgestemd.
Junushoff werkt samen met verschillende cateraars uit de omgeving en verzorgt zo uw complete (feest-) dag of avond.

Junushoff biedt theaterarrangementen voor u, uw medewerkers en uw zakelijke relaties. Naar de voorstelling in combinatie met een diner of gezellige naborrel: dat wordt gegarandeerd een geslaagde avond uit.

Uw voorstelling op de planken bij theater Junushoff? Dat kan! Junushoff biedt aantrekkelijke huurtarieven aan stichtingen, sociaal culturele verenigingen en amateurtheatermakers.

Alle ruimten – inclusief het Theatercafé – van het theater kunnen gehuurd worden. De Grote Zaal van Junushoff heeft 697 zitplaatsen, waarvan 124 op het balkon. De Kleine Zaal is een ‘vlakke vloer zaal’ die plaats biedt aan 196 gasten. Elke zaal heeft een uitloop naar een eigen foyer. Daarnaast beschikt Junushoff over een aantal vergaderzalen en een gezellig Theatercafé. De Panoramabar biedt een prachtig uitzicht op bolwerk en gracht. Er zijn uitloopmogelijkheden naar buiten, o.a. het stadspark. Zowel grote als kleine groepen kunnen wij een passende ruimte bieden. Kleine gezelschappen zullen zich niet verloren voelen en grote evenementen krijgen alle ruimte.