Schouwburg Lochem

Home » Provincies » Gelderland » Schouwburg Lochem

Lochem, Schouwburg Lochem

Schouwburg, Lochem Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Schouwburg, Lochem

Schouwburg Lochem is dé plek in Lochem en omstreken waar je met elkaar geniet van cultuur en amusement. Een middelgroot theater waar theatergezelschappen graag komen. Vele bekende artiesten hebben hier de afgelopen 100 jaar op het toneel gestaan en ook voor  amateurgezelschappen is Schouwburg Lochem een geliefd podium. Een theater als broedplaats voor professioneel- en amateurtalent. Maar ook voor film, bands, lezingen en feesten ben je in Schouwburg Lochem op de juiste plek. Schouwburg Lochem is een intieme schouwburg waar de artiest dichtbij, de benadering persoonlijk en de sfeer vriendelijk is. Een plek waar je je welkom voelt.

Schouwburg Lochem is meer dan een theater! Onze bijzondere locatie is ook te huur voor evenementen, congressen, feesten of vergaderingen. Met onze kennis van en ervaring op het gebied van theater en horeca, hebben wij alles in huis om voor u een op maat gemaakt evenement te organiseren.

Het ontvangen van grote groepen mensen en oplossingen vinden voor uw technische wensen zijn wij gewend. Gastvrijheid is bij al onze medewerkers een tweede natuur. Op het gebied van horeca kunt u bij ons ècht alle kanten op. In overleg zorgen wij ervoor dat alles aansluit op uw wensen en ideeën.

Er zijn vele faciliteiten aanwezig en mogelijkheden bespreekbaar. Of het nu gaat om een feestelijke afsluiting van een geslaagde dag, een korte vergadering of een dagdurend overleg inclusief lunch en diner, wij denken graag mee over de invulling van uw evenement. Met onze ervaring in het boeken van optredens, op theatertechnisch gebied, de organisatie rondom een evenement en de verzorging van de inwendige mens, leveren wij maatwerk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die Schouwburg Lochem te bieden heeft.