De Molenberg, Delfzijl

Home » Provincies » Groningen » De Molenberg, Delfzijl

Molenberg

De Molenberg, Delfzijl Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

De Molenberg, Delfzijl

Het noordelijkse theater van Nederland

 

De Molenberg Delfzijl sinds 1976

Aan Molenberg 11 in Delfzijl werd in oktober 1976 Cultureel Centrum De Molenberg geopend, met onder meer verschillende theaterfaciliteiten.
Het Cultureel Centrum huisvest twee theaterzalen.
De grote zaal van de Molenberg (tot 2012 bekend als de Commendeurzaal; sindsdien onder de naam Groninger Seaportszaal) telt 559 zitplaatsen. Het toneel is 10 meter breed, 11 meter diep en 6 meter hoog. De lijst kent een hoogte van 5,20 meter.
De Schanszaal telt 142 zitplaatsen en is een vlakke vloerzaal. Deze ruimte is dan ook geschikt voor kleinere voorstellingen.
Naast deze twee zalen heeft CC De Molenberg nog andere ruimtes voor verschillende activiteiten.

Samenwerking met Cultuurhuis De Klinker
Voor zover de accommodatie het toelaat wordt er, inclusief film, breed geprogrammeerd. Hierbij wordt nauw samengewerkt met Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Deze verzorgt de zakelijke en commerciële planning in beide theaters, terwijl het artistieke deel bij De Molenberg ligt. Er wordt zelfs over nagedacht of het niet zinvol zou zijn beide theaters samen te voegen tot één dienst.

 

Agenda de Molenberg Delfzijl.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van De Molenberg in Delfzijl in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van De Molenberg voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van De Molenberg is Molenberg 11 in Delfzijl, postcode 9934 CG. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van De Molenberg tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast De Molenberg staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor De Molenberg dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van Delfzijl. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van De Molenberg.
Klik hier voor de theater agenda van De Molenberg of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Delfzijl. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.

Verkoop uitsluitend via officiële voorverkoop, geen extra reserveringskosten en 100% betrouwbaar

Theater reserveringen heeft op jaarbasis ruim 10.000 voorstellingen die je eenvoudig kunt inzien op onze theater agenda. Theater tickets bestel je eenvoudig via één van onze partners waaraan je ook de betaling verder afrond. Hiermee bent u altijd verzekert van de mooiste plaatsen voor de voordeligste prijs. Theater kaartjes voor alle genres zoals cabaret, musical, dans, opera, familie en jeugdvoorstellingen, muziek en show. Van de grootste producties zoals Soldaat van Oranje tot de kleinste plaatselijke voorstelling, je vind ze allemaal op TheaterReserveringen.com. Met ruim 300 theaters is er altijd wel een voorstelling bij jou in de buurt te vinden. Tickets zonder extra servicekosten! Je betaald niets voor onze dienst, de betaling vind altijd plaats via de officiële voorverkoopkanalen. Kaartjes kopen voor Guido Weijers, Soldaat van Oranje, André Hazes, De Toppers, etc.