Toon Hermans Theater, Sittard Agenda

Je bent hier: Home / Provincies / Limburg / Toon Hermans Theater, Sittard Agenda

Domeinen, Sittard

Stadsschouwburg Sittard-Geleen, Sittard Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Schouwburg De Domijnen, Sittard

 

Podium De Domijnen presenteert een uitgebreide selectie voorstellingen, concerten en films. Hierbij houden we goed in de gaten dat het programma breed en toegankelijk is. Jeugd- en familietheater is een belangrijke pijler. Dat kan ook eigenlijk niet anders met zo’n prachtig huisgezelschap als Het Laagland. Ook cabaret/kleinkunst krijgt extra aandacht. Tegelijkertijd biedt De Domijnen een podium aan plaatselijke initiatieven . En Podium De Domijnen gaat verder dan theater- en filmzalen. Zo vindt u ons ook in kerken, op pleinen en in tuinen.

Lezingen

De Domijnen organiseert regelmatig ontmoetingen: markante persoonlijkheden die u meenemen in hun verhaal. Over hun passie, over een boek dat ze net geschreven hebben of over een thema dat in het nieuws staat. Kijk op in de Agenda voor de actuele informatie over het lezingenprogramma.

Op de grote buitenparkeerplaats 100 meter naast Schouwburg De Domijnen (ingang tussen huisnummers 12 en 18 van de Mgr. Claessensstraat) is parkeren vanaf 19.00 uur gratis, behalve op feestdagen, koopzondag en donderdagavond. Op de koopavond is parkeren pas gratis vanaf 22.00 uur, op koopzondag pas vanaf 18.00 uur.
De parkeergarage van de Fontys Hogeschool naast de Stadsschouwburg is geopend vanaf één uur voorafgaand aan bijna elke avondvoorstelling en in het weekend voor de middagvoorstellingen. De parkeergarage sluit normaliter één uur na afloop van de voorstelling. De parkeerkosten à € 3,00 zijn contant te voldoen bij de parkeerautomaat in de Passerel. Bij verlies kunt u bij de Infobalie een nieuwe uitrijkaart kopen voor € 3,00. Let op: vol = vol.