CC Elckerlyc, Hilvarenbeek

Home » Provincies » Noord-Brabant » CC Elckerlyc, Hilvarenbeek

CC Elckerlyc, Hilvarenbeek Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Elckerlyc, Hilvarenbeek

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de gemeente Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, pop en jazz, klassieke concerten, swing, cabaret, musical, dans, literatuur, muziek en film. Kortom, voor liefhebbers van cultuur is er voor elk wat wils. Voor volwassenen, jonge kinderen en tieners. Kaarten voor het theater zijn verkrijgbaar in de foyer, of te bestellen via deze website.
De moderne accommodatie is beschikbaar voor presentaties, zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels, enz. De theaterzaal is voorzien van een uitschuifbare tribune en een geavanceerde geluids- en lichtinstallatie. Het is ook mogelijk om ruimten in Elckerlyc te huren.
De foyer is op werkdagen en in de weekenden een gezellige ontmoetingsplek. Er staan twee biljarttafels waar tijdens normale openingstijden biljarters vrij kunnen spelen. Het complex geeft tevens onderdak aan onder andere de KBO (senioren), de Werckwinckel (amateurkunst), Muziek Dans Theater Collectief Hilvarenbeek en de Bibliotheek (boeken, cd’s, dvd’s, kranten, tijdschriften, leestafel).