Chassé Theater Breda Agenda

Home » Provincies » Noord-Brabant » Chassé Theater Breda Agenda

Chasse theater, Chasse, theater Breda

Chassé Theater, Breda Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Chassé Theater, Breda

Breda kent een rijke toneeltraditie die het Chassé Theater ieder seizoen in de volle breedte blijft voeden. Met toneel en theater giganten uit eigen land als Het Nationale Toneel, Noord Nederlands Toneel en Toneelgroep Amsterdam, maar ook internationaal vermaarde namen en verrassende nieuwe makers en producties.

Chassé Theater Breda sinds 1995

Op 10 juli 1881 werd de voorloper van het Chassé Theater in Breda officieel geopend met de naam Stadsschouwburg Concordia aan het van Coothplein. In 1994 werd stadsschouwburg Concordia gesloten en kreeg Breda een nieuw modern theater, het Chassé Theater Breda.

Het Chassé Theater is een groot theater in de binnenstad van Breda, naast de oude Kloosterkazerne. Het theater is vernoemd naar de legerofficier David Hendrik Chassé. Het is gehuisvest in een modern gebouw met een opvallend golvend dak naar een ontwerp van Herman Hertzberger, dat uit 1995 dateert. Het Chassé theater bestaat uit drie theaterzalen de Jupilerzaal, de Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal en de Kinlyzaal. Daarnaast heeft het Chassé theater ook drie filmzalen en drie restaurants. Het theater ontvangt jaarlijks zo’n 400.000 bezoekers.

Het Chassé Theater biedt toneel, opera, dans, muziek, musical, cabaret en film in al hun verschijningsvormen. Met de verscheidenheid van zijn programma is het Chassé Theater uniek in Nederland. Geen enkel theater biedt deze diversiteit, van grote Broadway-musicals tot kleine vlakke-vloer experimenten, van symfonische orkestmuziek tot uitheemse volksmuziek en van avondvullend klassiek ballet tot post-moderne dans en film.

 

Agenda Chassé Theater Breda.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van het Chassé Theater in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van het Chassé Theater voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van het Chassé Theater is Claudius Prinsenlaan 8, postcode 4811 DK. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van het Chassé Theater tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast het Chassé Theater staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor het Chassé Theater dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van de stad Breda. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van het Chassé Theater.
Klik hier voor de theater agenda van het Chassé Theater of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Breda. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.

Verkoop uitsluitend via officiële voorverkoop, geen extra reserveringskosten en 100% betrouwbaar

Theater reserveringen heeft op jaarbasis ruim 10.000 voorstellingen die je eenvoudig kunt inzien op onze theater agenda. Theater tickets bestel je eenvoudig via één van onze partners waaraan je ook de betaling verder afrond. Hiermee bent u altijd verzekert van de mooiste plaatsen voor de voordeligste prijs. Theater kaartjes voor alle genres zoals cabaret, musical, dans, opera, familie en jeugdvoorstellingen, muziek en show. Van de grootste producties zoals Soldaat van Oranje tot de kleinste plaatselijke voorstelling, je vind ze allemaal op TheaterReserveringen.com. Met ruim 300 theaters is er altijd wel een voorstelling bij jou in de buurt te vinden. Tickets zonder extra servicekosten! Je betaald niets voor onze dienst, de betaling vind altijd plaats via de officiële voorverkoopkanalen. Kaartjes kopen voor Guido Weijers, Soldaat van Oranje, André Hazes, De Toppers, etc.