De Kei, Reusel agenda

Home » Provincies » Noord-Brabant » De Kei, Reusel agenda

Reusel

CC De Kei, Reusel Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

De Kei, Reusel

Welkom op de website van Cultureel Centrum De Kei. Cultureel Centrum De Kei, gelegen in Reusel, biedt onderdak aan tal van instellingen, verenigingen en particulieren. De ‘Kei-crew’ is volop in beweging en tracht het culturele en maatschappelijke leven in de gemeente Reusel-de Mierden op een adequate wijze te ondersteunen.

Kijkt u gerust even rond en ondervind waarom C.C. De Kei zo ‘Verrassend Veelzijdig’ is. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op.

Tot snel in C.C. De Kei!

Wilt u een voorstelling van ‘t Schouw bezoeken maar ziet u er tegenop omdat u alleen moet gaan omdat u b.v. samen met een ander de voorstelling wilt ervaren, samen lachen en samen napraten.
Weet dan dat u niet de enige bent.

Regelmatig krijgen wij verzoeken van mensen die ook een maatje zoeken om samen een theatervoorstelling te bezoeken. Natuurlijk kunnen wij die anderen – en mogelijk ook u – hierbij een helpende hand bieden.
Als u een email stuurt naar reserveringen@tschouw.nl met als onderwerp: Theatermaatjes, nemen wij contact met u op om te kijken of wij een theatermaatje (m/v) voor u kunnen vinden.

Het spreekt voor zich dat wij uiterst zorgvuldig met uw verzoek omgaan en dat alles in overleg met u gebeurt.

Wij als stichting ‘t Schouw willen het theaterbezoek graag stimuleren en daarom is de eerste ’t Schouw-voorstelling die u met een theatermaatje bezoekt op onze kosten.
Gun uzelf dat pleziertje, zet die eerste stap, en stuur “Theatermaatjes” een e-mailtje.