Den Durpsherd Berlicum Agenda

Home » Provincies » Noord-Brabant » Den Durpsherd Berlicum Agenda

Berlicum, Den Durpsherd, theater Durpsherd

Den Durpsherd, Berlicum Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Den Durpsherd, Berlicum

In Berlicum staat het Cultureel Centrum Den Durpsherd.

 

Cultureel Centrum Den Durpsherd sinds 1983

In opdracht van de gemeente werd, naar ontwerp van Hooper Architecten, in 1982/1983 aan de Kerkwijk 61 in Berlicum een Sociaal Cultureel Centrum,  gebouwd met een goede theaterzaal dat de naam Den Durpsherd kreeg. De zaal is multifunctioneel met een speelvlak van ongeveer 80 m2 en biedt plaats aan 325 bezoekers. Er wordt voornamelijk cabaret, muziek(theater) en kindertheater gebracht.

Het Cultureel Centrum Den Durpsherd staat op de plaats waar vroeger het oude dorpshuis stond met de zelfde naam. Durpsherd betekent letterlijk dorpshaard en met ‘den herd’ werd vroeger het centrum in het huis aangeduid: de plek waar het warm was en waar alles gebeurde. Die positie wil het Cultureel Centrum Den Durpsherd in Berlicum ook innemen, hoewel het beleid door een forse subsidieverlaging in 2013 er niet makkelijker op is geworden.

 

Agenda CC Den Durpsherd Berlicum.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Den Durpsherd in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Den Durpsherd voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van het Cultureel Centrum Den Durpsherd is Kerkwijk 61 in Berlicum, postcode 5258 KB. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van Den Durpsherd tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Schouwburg Amstelveen staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor CC Den Durpsherd dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele centrum van Berlicum. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Den Durpsherd.
Klik hier voor de theater agenda van Den Durpsherd of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Berlicum. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.

Verkoop uitsluitend via officiële voorverkoop, geen extra reserveringskosten en 100% betrouwbaar

Theater reserveringen heeft op jaarbasis ruim 10.000 voorstellingen die je eenvoudig kunt inzien op onze theater agenda. Theater tickets bestel je eenvoudig via één van onze partners waaraan je ook de betaling verder afrond. Hiermee bent u altijd verzekert van de mooiste plaatsen voor de voordeligste prijs. Theater kaartjes voor alle genres zoals cabaret, musical, dans, opera, familie en jeugdvoorstellingen, muziek en show. Van de grootste producties zoals Soldaat van Oranje tot de kleinste plaatselijke voorstelling, je vind ze allemaal op TheaterReserveringen.com. Met ruim 300 theaters is er altijd wel een voorstelling bij jou in de buurt te vinden. Tickets zonder extra servicekosten! Je betaald niets voor onze dienst, de betaling vind altijd plaats via de officiële voorverkoopkanalen. Kaartjes kopen voor Guido Weijers, Soldaat van Oranje, André Hazes, De Toppers, etc.