Streektheater Den Heuvel, Alphen agenda

Home » Provincies » Noord-Brabant » Streektheater Den Heuvel, Alphen agenda

Streektheater Den Heuvel, Den Heuvel Alphen, Theater Alphen

Streektheater Den Heuvel Alphen Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Streektheater Den Heuvel, Alphen

Streektheater Den Heuvel Alphen sinds 2014.

Den Heuvel fungeert als cultureel centrum binnen de gemeente Alphen-Chaam. Zowel verenigingen, stichtingen, bedrijven en particulieren kunnen bij deze ontmoetingsplek voor de meest uiteenlopende gelegenheden terecht. Denk bijvoorbeeld aan vergaderingen, optredens, repetities, bijeenkomsten, seminars en nog veel meer. Ook Streektheater Den Heuvel is in 2014 hier begonnen, hier kun je genieten van cabaret, muziek en toneel. Den Heuvel is de huiskamer van Alphen en iedereen is welkom. De koffie staat klaar.

Het Cultureel Centrum Den Heuvel in Alphen ligt in het centrum en fungeert voor de totale gemeente Alphen-Chaam. In dit culturele centrum zit het Streektheater Den Heuvel waar liefhebbers van o.a. cabaret, toneel en muziek kunnen genieten.

Over Streektheater Den Heuvel Alphen

De grote zaal van Streektheater Den Heuvel beschikt over 220 zitplaatsen en is perfect voor het organiseren van repetities, voorstellingen, bijeenkomsten en seminars. De zaal is volledig gerenoveerd waardoor deze een gastvrije, eigentijdse uitstraling heeft gekregen. Het grote podium is voorzien van prachtige podiumdoeken en er zijn mogelijkheden om backstage toegang te verkrijgen. Wij verhuren onze uitschuifbare, verplaatsbare tribune: een meerwaarde voor uw evenement. Niet alleen in de zaal maar ook vanaf het ruime balkon heeft u een mooi uitzicht op ons podium.

Agenda Streektheater Den Heuvel Alphen

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van het Streektheater Den Heuvel in Alphen in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van het Streektheater Den Heuvel Alphen voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Streektheater Den Heuvel is Heuvelstraat 5 in Alphen, postcode 5131 AP. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland en nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten. 100% betrouwbaar dus! Naast de voorstellingen van Streektheater Den Heuvel Alphen tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast het Streektheater Den Heuvel staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor het Streektheater Den Heuvel dus snel via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van de gemeente Alphen-Chaam. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Streektheater Den Heuvel.
Klik hier voor de theater agenda van het Streektheater Den Heuvel Alphen of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Alphen-Chaam. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.